Et fa falta registrar un o uns quants dominis a preus competitius? Si saps com, accedeix a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no en saps però en vols aprendre, des de suport t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el teu domini, contacta’ns i contractem per tu el registre que vulguis.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a la pàgina que respongui en escriure aquell domini al navegador.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb altres utilitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que funcionen gràcies al domini són més importants del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. Entre ells destaca la web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una font de contactes i vendes, que d’altra manera el més probable és que mai ens haguessin arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Registrar dominis sembla una acció molt banal, però el domini d’una societat és una d’aquelles coses que no ho és en absolut i cal prendre totes les precaucions per tal que sigui així. Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és molt barat i aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

És molt important tenir present que amb el pas del temps, el domini corporatiu cada vegada serà més important per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. En el referent a la pàgina web és un punt molt evident, però encara més si en aquell domini hi ha una botiga on-line, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també depèn del nom de domini, i el servidor, li passarà el mateix que a la web i a la resta de serveis que depenguin del domini. El correu deixarà de funcionar mentre duri la incidència. Per tots aquests motius, és molt recomanable que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Encara que no s’utilitzin ERP’s al núvol, normalment hi ha informació confidencial per l’organització. Aquesta informació sol ser en correus electrònics que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és rebre’ls, com que arribin, com que només estiguin a l’abast de qui els ha de consultar. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, protegint-la amb les mesures de seguretat oportunes per evitar que es perdi.

És per aquestes raons que, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i prioritzar les garanties de qualitat del servei que s’està contactant, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Martí de Centelles:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats amb total llibertat i independència. Tot i això, necessita ajuda, sempre es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem indicar la manera més adequada de procedir.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar més de 350 extensions diferents, aquest és un dels aspectes més destacables d’aquest servei.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar-li els dominis amb les extensions desitjades.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec dels registres dels dominis, o posar els mitjans perquè el mateix client s’ho faci. Aquest servei inclou l’atenció a l’usuari, que si té algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O bé, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

El client de ServeisTic quan li convingui, pot fer allò que necessiti amb els seus registres, i si no sap com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, per rebre el suport que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Martí de Centelles:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Martí de Centelles:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, aquest tipus de pràctiques es poden limitar a l’enviament de spam utilitzant la pàgina afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Martí de Centelles:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic tant de pàgines web com de botigues virtuals. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Sant Martí de Centelles:


Com a complement als serveis exposats en aquesta pantalla. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans de hosting web, que igualment permeten una administració completa dels serveis contractats. En tots els plans de allotjaments s’hi inclou un complement que els fa molt especials, aquest complement rau en adaptar el seu paquet de hosting per adaptar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga on-line per tal que sigui més segura i millorar-ne el posicionament. Entre les adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan explicades als espais de hosting web i servidors.

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Martí de Centelles:

Pensant en els clients als que els cal allotjar diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:

Registrar dominis a Sant Martí de Centelles:


Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar tots els registres des d’un sol espai.
En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui.
Per contra, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?