Registrar domini amb total llibertat i totes les opcions; Registre de dominis des de l’espai de client, o amb l’ajuda del departament de suport tècnic, o demanar el registre del domini al departament de suport a l’usuari, i nosaltres ens en fem càrrec.

Quan es decideix registrar dominis per entitats o particulars que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir serveis, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà a la botiga online.

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran moltes persones, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, de empresa representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

És força habitual que en el moment de registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les oportunitats que implica, però el baix preu de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte amb tantes connotacions, i que en realitat és una nova part de l’empresa, que serà a les mans de qui en pugui administrar les dades del registre.

A mesura que va passant el temps, es va incrementant la dependència que es té del nom de domini que s’utilitza, tant si es tracta d’un artista, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui tingui accés a l’administració del registre tingui tota la confiança del propietari, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè les incidències amb dominis corporatius poden requerir moltes hores de treball, i implicar la pèrdua d’informació, com missatges de correu electrònic, o fins i tot deixar l’entitat sense correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

Encara que no s’utilitzin eines d’administració corporativa al núvol, habitualment hi ha informació confidencial per l’empresa. Aquesta informació habitualment es troba en correus electrònics que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és rebre’ls, com que arribin, com que només estiguin a l’abast de qui hi ha de tenir accés. I especialment, poder disposar de la informació, i amb les mesures de seguretat oportunes per tal que no es perdi.

A la vista de les problemàtiques que es poden donar en registrar dominis, queda palès que s’ha de dedicar molta més atenció a la seguretat d’uns serveis que administren aspectes tan crítics d’un negoci que en el preu dels aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el seu propietari ostenta el control administratiu del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Martí de Tous:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la nostra màxima prioritat és la llibertat del client , i que sempre pot contactar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna modificació, o per què se li faci directament allò que li calgui.

Les societats que tenen molts dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que el mateix client pot des del seu panell de control. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució adequada al casen concret.

A ServeisTic, el més important és que l’usuari tingui la millor experiència possible, és per això que el servei que oferim inclou els extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui té la intenció i les ganes de fer-s’ho sol, però no ho veu clar, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

El client de ServeisTic quan li convingui, pot fer allò que necessiti amb els seus registres de dominis, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, per rebre el suport tècnic que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Martí de Tous:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Martí de Tous:

A més del hosting de pàgines, i registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Martí de Tous:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu dissenyador de pàgines web de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Martí de Tous:

Com a complement als serveis explicats en aquest espai. A ServeisTic també oferim diversos plans d’allotjament de dominis, que igualment permeten una administració completa dels serveis. tots els allotjaments inclouen un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit consisteix en fer les adaptacions necessàries al seu pla de hosting per fer-lo més compatible a les caracteristiques del seu projecte web o botiga on-line per fer-la més segura i millorar-ne les característiques SEO. La personalització dels espais, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Martí de Tous:

Si el client té múltiples dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé dels seus clients. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , es tracta d’un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Martí de Tous:

Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar els registres des d‘una sola àrea privada. En cas de qualsevol inconvenient, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los. D’altra banda, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?