Et cal registrar el teu domini a preus competitius? Si saps com, accedeix a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no saps com , des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el domini, contacta’ns i et contractem els registres que vulguis.

Quan es decideix registrar dominis ja siguin per professionals o particulars que volen publicar la seva botiga online, tant si són per oferir productes, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà a la pàgina web.

Habitualment per aquest espai hi passaran moltes persones, amb finalitats molt variades. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de empresa representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i bona part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis és molt econòmic. I és que un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu titular, perquè representa tot allò que té al darrere. I per aquest motiu, qui se’n faci càrrec ha de merèixer molta més confiança que els euros que val un registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i a nivell ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge corporativa, i la comunicació quotidiana del seu client.

No es pot oblidar que al servidor associat a un domini, habitualment hi haurà informació privada de l’empresa. Molt més enllà de la promocional de la web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic, habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Darrerament s’estan utilitzant molts ERP en la gestió del dia a dia del negoci, que normalment s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

Cal per tant posar més atenció a la seguretat d’aquests serveis que afecten aspectes tan crítics d’una empresa que en el preu dels aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el seu propietari conserva el control administratiu del domini. I encara més quan això no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Martí Sesgueioles:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la prioritat és la llibertat del client , que en tot cas pot comptar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci allò que li calgui.

Registrar dominis amb ServeisTic, a més de donar les màximes garanties de seguretat en la gestió dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el nostre client estigui interessat en alguna extensió que no consti al nostre llistat, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a a registrar els dominis amb les extensions que desitgi, també amb les màximes garanties.

A ServeisTic, el primer és que l’usuari tingui la millor experiència possible, és per això que el servei que oferim inclou els extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui té la intenció i les ganes de fer-s’ho sol, però no ho veu clar, i vol tenir a qui consultar, o demanar que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una entitat, necessiti ajuda.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, que a algú li vagi bé. I si els cal ajuda per fer qualsevol gestió, només han d contactar amb ServeisTic, i rebran l’ajuda que els calgui per aplicar sense imprevistos les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Martí Sesgueioles:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Martí Sesgueioles:

A més de l’allotjament, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Martí Sesgueioles:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva pàgina web. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Martí Sesgueioles:

Addicionamement als serveis que es detallen en aquest apartat. A ServeisTic tenim paquets de hosting per un gran ventall de necessitats, que igualment permeten una gestió completa dels recursos. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, adaptem el seu hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al posicionament. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que es detallen als apartats d’hospedatge de pàgines i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Martí Sesgueioles:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per una quantitat de dominis considerable, sovint es tracta de dominis d’una mateixa societat o propietari, i altres aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que ofereix el servei d’allotjament. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Martí Sesgueioles:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les actualitzacions. En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?