Li cal registrar un domini bé de preu? Si sap com, accedeixi a l’àrea d’usuaris i podrà fer-ho. Si no sap com , des del departament tècnic l’ajudem. I si vol que registrem nosaltres el seu domini, contacti’ns i contractem per vostè el registre que ens digui.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als totes les coses i continguts que es publicaran a blog que respongui en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment pel domini hi passaran moltes persones, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de persona representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

És força habitual que en el moment de registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Habitualment registrar un domini és il·lusionant per les oportunitats que implica, però el cost de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, no ajuda a transmetre la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que està sota el control de qui en pugui administrar les dades del registre.

Amb el temps, un domini es va fent més important pel seu propietari, perquè representa tot allò que té al darrere. I per aquest motiu, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que els euros que val un registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona a Internet , i la comunicació del dia a dia del seu client.

Hem de tenir en compte que a l’espai d’allotjament associat a un domini, s’hi emmagatzema informació molt sensible per l’empresa. A part de la promocional de la pàgina web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic, habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Darrerament cada vegada més s’estan utilitzant els ERP en la gestió quotidiana de l’empresa, que s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida.

A la vista de les problemàtiques que es poden donar en registrar dominis, queda palès que s’ha de posar més atenció a la seguretat d’uns serveis que afecten aspectes tan crítics d’una societat que en el cost dels aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el seu propietari conserva el control administratiu del domini. I encara més quan això no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Pere de Vilamajor:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la màxima prioritat és la llibertat del client per fer i desfer, i que en tot cas pot comptar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna acció, o per què se li faci directament allò que ens indiqui.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, a més de donar totes les garanties de seguretat en el relatiu a l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el client vulgui registrar extensions que no tinguem disponibles, farem els possibles per ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

El servei de registre de dominis de ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament del departament tècnic que necessiti. Aquest servei va dirigit tant a clients particulars que volen gestionar el seu domini, com a aquelles empreses per les que registrar dominis i allotjar pàgines web és un servei clau o interessant, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, de manera independent. I si necessiten ajuda per fer qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, per rebre l’ajuda que els calgui per aplicar sense imprevistos els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Pere de Vilamajor:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Pere de Vilamajor:

A ServeisTic, ens podem cuidar consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Pere de Vilamajor:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga on-line. I atenent als resultats, li proposarem les opcions més apropiades per millorar el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que se’n faci càrrec. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Pere de Vilamajor:


Complementàriament als serveis detallats en aquest apartat. A ServeisTic també oferim diversos plans d’allotjament de web, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un panell de control per gestionar els serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra es basa en fer les adaptacions necessàries al seu servei de hosting per adequar-lo a la programació del seu projecte web o botiga per optimitzar-la per cercadors. Entre les adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades als espais d’allotjament de pàgines web i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Pere de Vilamajor:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar molts dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa entitat o propietari, i altres vegades aquests dominis són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Pere de Vilamajor:


Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i administrar els dominis contractats amb total llibertat.
En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui.
Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?