Has de registrar un o diversos dominis a preus competitius? Si saps com, només has d’accedir a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no en saps però ho vols fer, des de suport t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el domini, contacta’ns i et contractem els dominis que ens diguis.

Quan es decideix registrar dominis ja siguin per professionals o persones que volen publicar la seva botiga online, tant si són per oferir serveis, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està començant a crear una marca digital esdevenint un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà al blog.

Habitualment pel domini hi passaran moltes persones, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, de empresa representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

És molt freqüent que en registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les noves oportunitats que implica, però el cost de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que està controlada per qui en pugui modificar les dades del registre.

És molt important tenir present que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. En el referent a la pàgina web, aquest és un punt molt evident, però encara més si en aquell domini s’hi allotja una botiga online, que si deixa de funcionar, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també utilitza el nom de domini, i el servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la web i tots els serveis que depenguin del domini corporatiu. El correu deixarà de funcionar mentre duri l’avaria. Per això, és molt recomanable que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

És important tenir present que al servidor d’un domini, s’hi emmagatzema informació privada de l’empresa. Molt més enllà de la informació promocional de la pàgina web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic, habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Darrerament cada vegada més s’estan utilitzant molts ERP en la gestió quotidiana de l’empresa, que normalment s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

És per aquestes raons que, val la pena tenir en compte que, en registrar dominis les garanties de qualitat i estabilitat del servei són molt més importants que el preu, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, donant-li la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Quirze de Besora:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. Alhora que, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les modificacions que hagi d’efectuar, o en cas que ho prefereixi podem fer directament aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Les societats que tenen una gran quantitat de registres de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini , que es poden registrar des del seu panell de control. una extensióde dominis de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució més apropiada.

Registrar dominis amb ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec dels registres, o posar els mitjans perquè el client s’ho faci. El registre de dominis inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, sense haver esperar que ho faci un tècnic que no sap si és o no urgent. I si necessiten ajuda per fer qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, i rebran les indicacions necessàries per aplicar sense imprevistos els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Quirze de Besora:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Quirze de Besora:

A més de l’allotjament de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per activitats il·lícites, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Quirze de Besora:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per posicionar pàgines web d’empreses a Google. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I atenent als resultats, li proposarem les opcions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu dissenyador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Sant Quirze de Besora:


Addicionamement als serveis descrits en aquest espai. A ServeisTic disposem de paquets d’allotjament per un gran ventall de necessitats, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un panell de control per administrar els serveis contractats. tots els hostings inclouen un extra molt interessant, aquest complement Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai de hosting per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al posicionament. Entre les adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Quirze de Besora:


Si el client necessita allotjar diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:

Registrar dominis a Sant Quirze de Besora:


Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les modificacions.
En cas de trobar-se qualsevol inconvenient pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible.
D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?