Li cal registrar el seu domini a preus competitius? Si sap com fer-ho, accedeixi al panell de control i podrà fer-ho. Si no en sap , des de suport l’ajudem. I si vol que registrem nosaltres el domini, contacti’ns i contractem per vostè el registre que vulgui.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a botiga on-line que es pugui visitar en escriure’l al navegador.

Habitualment pel domini hi passaran molts usuaris, amb finalitats molt variades. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la pàgina web que hi ha en aquell domini, per trobar allò que busquen. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, de empresa representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha el que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis sembla una acció molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que no pot deixar de funcionar en cap moment . Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el baix preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

A mesura que va passant el temps, es va incrementant la dependència que es té del nom de domini al que s’associa la activitat, indistintament de si es tracta d’un artista, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de l’administració dels serveis tingui tota la confiança del propietari, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. Aquests aspectes són molt importants, perquè algunes incidències relacionades amb dominis corporatius poden requerir molt de treball, i ser la causa de la pèrdua d’informació valuosa, missatges de correu electrònic, o fins i tot deixar l’entitat sense correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

Encara que no s’utilitzin eines d’administració corporativa al núvol, a l’espai d’allotjament d’un servidornormalment hi ha informació confidencial per al professional. Aquesta informació sol ser en correus electrònics que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és rebre’ls, com que arribin, com que només estiguin a l’abast de qui hi ha de tenir accés. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, i amb les mesures de seguretat oportunes per tal que no es perdi.

Com a conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que s’administrin les dades de la societat, que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i és especialment important que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Quirze del Vallès:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la màxima prioritat és la llibertat del client , i que sempre pot comptar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci directament allò que ens indiqui.

Registrar dominis amb ServeisTic, a més de donar les màximes garanties de seguretat en el relatiu a la gestió dels registres. Entre ells el de permetre registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el nostre client vulgui registrar dominis d’extensions que no tinguem disponibles, farem els possibles per ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

A ServeisTic, el més important és que l’usuari tingui una experiència el més satisfactòria possible, és per això que el servei que oferim inclou els dos extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui té la intenció i les ganes de fer-s’ho sol, però no ho veu clar, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una entitat, necessiti ajuda.

L’usuari de ServeisTic en el moment que li convingui, pot administrar els seus registres de dominis, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, i rebrà el suport tècnic que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Quirze del Vallès:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Quirze del Vallès:

A més de l’allotjament de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar de mantenir els complements i programació web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Quirze del Vallès:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i posicionament orgànic pàgines web i botigues online. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva pàgina. I atenent als resultats, li proposarem les solucions adequades per millorar el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Quirze del Vallès:


Com a complement als serveis que es detallen en aquest espai. A ServeisTic són especialment rellevants també els paquets d’hospedatge, que semple incorporen un backoffice per gestionar els serveis . En tots els paquets de hostings s’hi inclou un valor afegit molt interessant, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, adaptem el seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan descrites als espais de hosting de pàgines i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Quirze del Vallès:


Si l’usuari necessita hosting per diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Quirze del Vallès:


Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i gestionar les dades dels dominis amb total llibertat.
En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del servei tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui.
D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?