Et cal registrar el teu domini bé de preu? Si saps com, només has d’accedir a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no saps com , des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i contractem per tu els registres que vulguis.

Quan es registren dominis per entitats o particulars que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir serveis, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital donant un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà a la botiga online.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts col·laboradors, clients, proveïdors, amics… que envien correus electrònics, i altres que consulten la pàgina web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i també amb altres utilitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la web o Els serveis d’ús quotidià que per funcionar necessiten el domini són més necessaris del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. Entre ells destaca naturalment la web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una important font de contactes i vendes, a persones que d’altra manera el més probable és que mai ens haguessin arribat a conèixer, i el servei de email, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

És molt freqüent que en registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Habitualment registrar un domini és il·lusionant per les noves oportunitats que li donarà, però el cost de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, no ajuda a transmetre la importància d’un acte amb tantes connotacions, i que en realitat és una nova part de l’empresa, que està sota el control de qui en pugui administrar les dades del registre.

És molt important ser conscient que amb el pas del temps, el domini corporatiu va guanyant importància per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara n’és més si en aquell domini hi ha una botiga on-line, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també utilitza el nom de domini, i el servidor, li passarà el mateix que a la pàgina web i tots els serveis que depenguin del domini corporatiu. Deixarà de funcionar mentre duri l’avaria. Per això, és molt recomanable que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

En la gestió de les empreses, s’estan imposant els ERP (Enterprise Ressource Planning, traduït; planificador de recursos empresarials). Són programes de gestió integral per empreses, i que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Per tant, aquests programes han de ser accessibles des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de com n’és d’important tenir el control del domini de la societat, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

Cal per tant dedicar molta més atenció en les garanties d’uns serveis que gestionen aspectes tan crítics d’una associació que en el preu d’aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el propietari manté el control administratiu del domini. I encara més quan això no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Salvador de Guardiola:

La principal particularitat de ServeisTic, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. Alhora que, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les accions que hagi d’efectuar, o si el client ho considera més oportú podem fer-nos càrrec d’aquestes tasques, per tal que no se n’hagi de preocupar.

Registrar dominis amb ServeisTic, a més de donar les màximes garanties de seguretat en el relatiu a l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el client vulgui registrar dominis d’extensions que no tinguem disponibles, farem els possibles per ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis amb ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec dels registres dels dominis, o posar els mitjans perquè el client s’ho faci. Aquest servei inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que si té algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, algú que no es pot coordinar amb les necessitats del client. I si necessiten ajuda per fer qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, i rebran l’ajuda que els calgui per aplicar satisfactòriament les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Salvador de Guardiola:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Salvador de Guardiola:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres usuaris de mantenir plugins i la programació web WordPress al dia, així es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, aquestes activitats poden consistir en enviar spam des de la pàgina afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Salvador de Guardiola:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem el·laborar una anàlisi de la seva web. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu dissenyador de pàgines web de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Salvador de Guardiola:

Complementàriament als serveis que es detallen en aquest espai. A ServeisTic també oferim diversos plans d’allotjament de dominis, tots ells inclouen un panell de control per gestionar els serveis contractats. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit es basa en adaptar el seu servei d’allotjament per adequar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga virtual per optimitzar-la per cercadors. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir d’elements estàtics, i altres adaptacions, que es poden consultar a les pantalles d’hospedatge de pàgines i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Salvador de Guardiola:

Quan el client necessita allotjar diversos dominis, sovint es tracta de dominis d’una mateixa empresa o propietari, i altres són de clients del nostre client per aquells als que ofereix el servei de hosting. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Salvador de Guardiola:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui. Però si s’estima més que li registrem els dominis, només només ha de completar un formulari de contacte en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?