Necessites registrar un domini bé de preu? Si saps com, només has d’accedir a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no saps com però ho vols fer, des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el teu domini, contacta’ns i contractem per tu el domini que ens diguis.

Quan es registren dominis per entitats o persones que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir serveis, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està començant a crear una marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la pàgina web.

Habitualment pel domini hi passaran molts usuaris, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web que hi ha en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de persona representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

És força habitual que en el moment de registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les oportunitats que implica, però el cost de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que està sota el control de qui en pugui modificar les dades del registre.

És molt important ser conscient que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. En el referent a la pàgina web és un punt molt evident, però encara n’és més si en aquell domini hi ha una botiga virtual, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també utilitza el nom de domini, i del servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la pàgina web i tots els serveis que depenguin del domini. Deixarà de funcionar mentre duri la incidència. Per això, és prioritari que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, i que estigui compromès i implicat amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

No es pot oblidar que a l’espai d’allotjament d’un domini, habitualment hi ha informació molt sensible per l’empresa. Molt més enllà de la promocional de la pàgina web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa s’estan utilitzant els ERP en la gestió del dia a dia del negoci, que normalment s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

Cal per tant dedicar més atenció a la seguretat d’uns serveis que afecten aspectes tan crítics d’un negoci que en el cost dels aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el propietari conserva el control administratiu del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Vicenç de Castellet:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats des del panell de control. Tot i això, en cas que li calgui realitzar qualsevol acció que requereixi suport tècnic , es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem explicar procedir.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, a més de donar totes les garanties de seguretat en el relatiu a l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el client estigui interessat en alguna extensió que no consti al nostre llistat, farem els possibles per ajudar-lo a a registrar els dominis amb les extensions que desitgi, també amb les màximes garanties.

El servei de registre de dominis de ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament tècnic que necessiti. Aquest servei està plantejat tant per a usuaris particulars que es volen gestionar el seu domini, com a aquelles empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal algun aclariment, o té qualsevol problema, pot disposar del suport tècnic, trucant per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Vicenç de Castellet:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Vicenç de Castellet:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec de mantenir els complements i la programació web WordPress al dia, així es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, aquest tipus de pràctiques en el millor de casos es limiten a enviar spam utilitzant la pàgina afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Vicenç de Castellet:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic pàgines i botigues virtuals. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té alguna altra empresa de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Vicenç de Castellet:

Addicionamement als serveis descrits en aquesta pantalla. A ServeisTic també oferim diversos plans d’hospedatge de de dominis i pàgines web, que igualment permeten una gestió completa dels serveis. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit En cas que el client ho vulgui, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al SEO. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir d’elements estàtics, i altres adaptacions, que es poden consultar als apartats d’allotjament de pàgines web i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Vicenç de Castellet:

Hi ha usuaris que tenen diverses pàgines amb diferents dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Vicenç de Castellet:

Registrar dominis amb panell de control per gestionar tots els registres des de la mateixa pàgina. En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del servei tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. Per contra, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?