Et cal registrar un o diversos dominis bé de preu? Si saps com, accedeix a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no en saps però ho vols fer, des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el teu domini, contacta’ns i et contractem els dominis que vulguis.

Quan es decideix registrar dominis per empreses o persones que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir productes, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital donant un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la botiga virtual.

Habitualment pel domini hi passaran moltes persones, amb motivacions molt diverses. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la pàgina web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, de empresa representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis costa molt pocs diners. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el pas del temps, un domini va esdevenint més i més important pel seu propietari, perquè es va associant amb l’empresa, la persona o l’entitat que representa. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de que els euros que val un seu registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona a Internet , i la comunicació quotidiana del client.

És important tenir present que a l’espai d’allotjament associat a un domini, hi ha informació privada de l’empresa. A part de la promocional de la web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic, habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa s’estan utilitzant molts ERP en la gestió del dia a dia de l’empresa, que s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida.

Cal per tant posar més atenció a la seguretat d’uns serveis que administren aspectes tan crítics d’una associació que en el cost dels aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el propietari conserva el control administratiu del domini. I encara més quan això no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Vicenç de Torelló:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que el client disposa de tot el necessari per tal que es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. Alhora que, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les accions que hagi d’efectuar, o en cas que ho prefereixi podem ocupar-nos d’aquestes tasques, per tal que no se n’hagi de preocupar.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, a més de donar totes les garanties de seguretat en l’administració dels registres. Entre ells el de permetre registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el nostre client vulgui registrar dominis d’extensions que no tinguem disponibles, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

A ServeisTic, la prioritat és que l’usuari tingui la millor experiència possible, i per aquest motiu oferim un servei pensat per qui necessita que li facin tot el relacionat amb l’administració del domini, les de qui vol fer-s’ho tot, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o demanar que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

El client de ServeisTic quan li convingui, pot gestionar els seus registres, i si no sap com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, i rebrà el suport que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Vicenç de Torelló:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Vicenç de Torelló:

A més de l’allotjament, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar de mantenir complements i la programació web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Vicenç de Torelló:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem preparar una anàlisi de la seva web. I atenent als resultats, li proposarem les opcions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Sant Vicenç de Torelló:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també oferim diversos plans d’hospedatge de web, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra En cas que el client ho vulgui, adaptem el seu hosting per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el SEO. Aquesta adaptació dels espais d’allotjament, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Vicenç de Torelló:

Hi ha clients que tenen múltiples pàgines web amb diferents dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:

Registrar dominis a Sant Vicenç de Torelló:


Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i administrar els dominis contractats amb total llibertat.
En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los.
D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?