Has de registrar el teu domini a preus competitius? Si saps com fer-ho, accedeix a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no en saps però en vols aprendre, des de suport t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i et contractem els dominis que vulguis.

Fer el registre de dominis per una empresa o per una entitat que vol obrir una pàgina amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És el mateix que crear una porta d’entrada a tota la informació, als serveis, als productes, o a aquells continguts que hi vulgui oferir, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom al seu espai a Internet

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts que envien correus electrònics, i altres usuaris que consulten la web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb altres finalitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o botiga online, i la troben entre els resultats de la cerca.

És molt freqüent que en el moment de registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Fins i tot qui el registra pot sentir il·lusió pensant en les noves oportunitats que pot facilitar, però el baix preu de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte amb tantes connotacions, i que en realitat és una nova part de l’empresa, que serà a les mans de qui en pugui gestionar les dades del registre.

Amb el pas del temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu propietari, perquè representa la marca que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de molta més confiança que el preu del seu registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i a nivell ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge corporativa, i la comunicació del seu client.

Per tal de resoldre qualsevol problema que pugui aturar en sec l’administració de tota l’entitat resulta indispensable tenir el control, o com a mínim un contacte directe amb qui ha de vetllar pel correcte funcionament. Que per un costat ha d’estar a l’abast, i per l’altre cal que sigui molt rigorós i responsable em la gestió de la informació altament sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé que allotja el seu domini. Tot i això, la informació sensible per l’empresa no és només la facturació, els pressupostos, el llistat de clients i proveïdors. No hem d’anar tan enllà. Constantment s’envia i es rep informació per correu electrònic, si aquesta informació no arriba, o bé és interceptada per algú que no hi hauria de tenir accés, pot desencadenar en incidències greus, que cal evitar amb tots els mitjans possibles.

Per tots aquests motius, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i prioritzar les garanties de qualitat del servei que s’està contactant, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, donant-li la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Sant Vicenç dels Horts:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la prioritat és la llibertat del client , que pot comptar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci directament allò que ens indiqui.

Registrar dominis amb ServeisTic, té altres avantatges que van més enllà de la seguretat i el control en l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el nostre client vulgui registrar extensions que no tinguem disponibles, farem els possibles per ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és la màxima prioritat, és per això que oferim un servei de registre de dominis que cobreix les necessitats de qui necessita que li facin tot el relacionat amb l’administració del domini, les de qui vol fer-s’ho tot, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o demanar que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, de manera totalment independent. I si necessiten ajuda per qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, per rebre l’ajuda que els calgui per aplicar sense imprevistos els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sant Vicenç dels Horts:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sant Vicenç dels Horts:

A més del hosting, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sant Vicenç dels Horts:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament webs i botigues on-line. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga virtual. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per posicionar la seva pàgina o botiga virtual. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sant Vicenç dels Horts:

El servei que oferim al client però es completa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans de hosting, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. En tots els plans de allotjaments s’hi inclou un complement molt interessant, aquest extra es basa en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet de hosting per fer-lo més compatible a les caracteristiques del seu projecte web o botiga virtual per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sant Vicenç dels Horts:

Quan l’usuari té diversos dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, es tracta d’un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Sant Vicenç dels Horts:

Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i gestionar les dades dels dominis amb total llibertat. En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui. Per contra, si el client prefereix que ens fem càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?