Registre de dominis a mida del client, que si ho prefereix pot fer el registre i administració del seu domini des de l’espai de client, o demanant-ho al suport tècnic.

Fer el registre de dominis per un professional o per una persona que vol crear una pàgina amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És el mateix que crear la porta d’entrada a tota la informació, als serveis, als productes, o a qualsevol contingut que ofereixi qui el registra, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

Habitualment pel domini hi passaran molts usuaris, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de societat representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis sembla una acció molt banal, però el domini de l’empresa és una d’aquelles coses que no ho és en absolut i cal prendre’n consciència. Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el baix preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

És primordial tenir present que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. En el referent a la pàgina web, aquest és un punt molt evident, però encara n’és més si en aquell domini hi ha una botiga on-line, que si deixa de funcionar, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també depèn del nom de domini, i del servidor, li passarà el mateix que a la web i a la resta de serveis que depenguin del domini. El correu deixarà de funcionar mentre duri l’avaria. Per això, és prioritari que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

En la gestió de les empreses, s’estan imposant els ERP Enterprise Ressource Planning. Són programes de gestió integral per empreses, que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures els pressupostos i estat de treballs, entre altres. Aquests programes han de ser accessibles des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de com n’és d’important tenir el control del domini de la societat, o com a mínim poder contactar directament amb el responsable

A la vista de tots els imprevistos que es poden donar en registrar dominis, es fa evident que s’ha de posar molta més atenció en les garanties d’aquests serveis que afecten aspectes tan crítics d’una associació que en el cost dels aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el seu propietari manté el control de la gestió del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Santa Eugènia de Berga:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats amb total llibertat i independència. Tot i això, necessita ajuda, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem indicar la manera més adequada de procedir.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar Podem gestionar dominis de més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar els dominis amb les extensions desitjades.

A ServeisTic, el primer és que l’usuari tingui la millor experiència possible, és per això que oferim un servei pensat per qui necessita que li facin tot, les de qui es vol fer totes les tasques d’administració, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o demanar que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, de manera independent. I si els cal ajuda per qualsevol gestió, només han d contactar amb ServeisTic, per rebre les indicacions necessàries per aplicar satisfactòriament els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Santa Eugènia de Berga:

Manteniment de pàgines web WordPress a Santa Eugènia de Berga:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres usuaris del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Santa Eugènia de Berga:

L’any 2005 vam començar a posicionar pàgines web d’empreses als cercadors. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I atenent als resultats, li proposarem les opcions més apropiades per millorar-ne el posicionament. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Santa Eugènia de Berga:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també oferim diversos plans d’hospedatge de pàgines web, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un backoffice per administrar els serveis . Tots ells amb un complement molt interessant, aquest extra es basa en adaptar el seu paquet d’allotjament per adequar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina web o botiga online per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. La personalització dels espais, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades als espais de hosting de pàgines i administració de servidors dedicats i VPS.

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Santa Eugènia de Berga:

Pensant en els clients als que els cal hosting per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé dels seus clients. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:

Registrar dominis a Santa Eugènia de Berga:


Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les actualitzacions.
En cas de trobar-se qualsevol entrebanc pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible.
Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?