Servei de registre de noms de domini personalitzat per l’usuari, que si ho necessita pot registrar i administrar el seu domini des de la seva àrea privada, o només demanant-ho al suport tècnic.

Registrar dominis per un artista o per un particular que vol obrir una pàginaweb amb el seu domini, per publicar el catàleg de productes. És crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a aquells continguts que hi vulgui oferir, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom al seu espai a Internet

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran moltes persones, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de companyia representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha el que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis pot semblar molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que no pot deixar de funcionar en cap moment i cal prendre’n consciència. Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el baix preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb els mesos i els anys, es va incrementant la dependència que es té del nom de domini, indistintament de si es tracta d’un artista, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de administració del registre tingui tota la confiança del propietari, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè les incidències relacionades amb dominis poden necessitar molt de treball, i ser la causa de la pèrdua d’informació, com correus electrònics, o deixar l’entitat sense correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

Hem de tenir en compte que al servidor d’un domini, s’hi emmagatzema informació molt sensible per l’empresa. Molt més enllà de la informació publicitària de el negoci des de la pàgina web, per correu, habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Darrerament cada vegada més s’estan utilitzant els ERP en la gestió quotidiana del negoci, que s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida.

És per aquestes raons que, val la pena tenir en compte que, en registrar dominis les garanties de qualitat i estabilitat del servei són molt més importants que el preu, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, donant-li la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Santa Eulàlia de Ronçana:

La principal particularitat de ServeisTic, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. I alhora, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les modificacions que hagi de realitzar, o en cas que ho prefereixi podem ocupar-nos d’aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar Concretament més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar els dominis amb l’extensió desitjada.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec del registre, o posar la plataforma perquè el client s’ho faci. El registre de dominis inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que si té algun problema, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O bé, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, que a algú li vagi bé. I si necessiten ajuda per qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, i rebran les indicacions necessàries per aplicar sense imprevistos les modificacions que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Santa Eulàlia de Ronçana:

Manteniment de pàgines web WordPress a Santa Eulàlia de Ronçana:

A més del hosting de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així es garanteixen uns nivells de seguretat que dificulten que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a enviar spam des de la pàgina que han aconseguit controlar, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Santa Eulàlia de Ronçana:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. De manera que, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que les faci el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Santa Eulàlia de Ronçana:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic també oferim diversos plans d’hospedatge de pàgines web, tots ells inclouen un panell de control per gestionar els serveis contractats. En tots els hostings s’hi inclou un valor afegit molt interessant, aquest valor afegit Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al SEO. Entre les personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es poden consultar a les pantalles de hosting web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Santa Eulàlia de Ronçana:

Hi ha usuaris que tenen diverses pàgines amb diferents dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa societat o propietari, i altres aquests dominis són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei de hosting. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Santa Eulàlia de Ronçana:


Registre de dominis amb whois i panell de control per gestionar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les modificacions.
En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui.
Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i procedirem a fer els registres dels dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?