Vol registrar un o uns quants dominis bé de preu? Si sap com, pot accedir a l’àrea privada i podrà fer-ho. Si no sap com , des del departament tècnic l’ajudem. I si vol que registrem nosaltres el domini, contacti’ns i li contractem els registres que vulgui.

Registrar dominis per una empresa o per una entitat que vol crear un blog amb el seu domini, per publicar des de crítiques del dia a dia. És crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a qualsevol contingut que ofereixi qui el registra, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per moltes persones. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i també amb utilitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o botiga virtual, i la troben entre els resultats de la cerca.

Registrar dominis pot semblar una acció molt banal, però el domini d’una societat és una d’aquelles coses que no ho és en absolut i cal prendre totes les precaucions per tal que sigui així. Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és molt barat i aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb el temps, un domini es va fent més important pel seu propietari, perquè representa la marca que té al darrere. I per aquest motiu, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de que el preu del registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge corporativa, i la comunicació quotidiana del seu client.

En la gestió de les empreses, s’estan imposant els ERP Enterprise Ressource Planning. Es tracta de programes que serveixen per fer tota la gestió de l’empresa, que, entre altres coses, permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Aquests programes han d’estar al núvol, i per tant s’hi ha d’accedir des d’Internet. Aquest és un exemple de la importància de tenir el control del domini corporatiu, o com a mínim poder contactar directament amb el responsable

Per tots aquests motius, és important tenir en compte que, en registrar dominis el preu importa molt menys que les garanties de que els serveis de l’allotjament tindran un manteniment adequat, que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, donant-li la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Santa Maria de Martorelles:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats des del panell de control. Tot i això, si el client necessita ajuda, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem indicar la millor manera procedir.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar Concretament més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar-li els dominis amb l’extensió desitjada.

A ServeisTic, la prioritat és que l’usuari tingui una experiència el més satisfactòria possible, i per aquest motiu oferim un servei de registre de dominis pensat per qui vol que li facin tot, les de qui vol fer-s’ho tot, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, algú que no es pot coordinar amb les necessitats del client. I si necessiten ajuda per fer qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, i rebran les indicacions necessàries per aplicar satisfactòriament els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Santa Maria de Martorelles:

Manteniment de pàgines web WordPress a Santa Maria de Martorelles:

A més de l’allotjament, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per activitats il·lícites, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a enviar spam utilitzant la pàgina afectada, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Santa Maria de Martorelles:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga virtual. En funció del que es trobi, li proposarem les solucions adequades per millorar el posicionament. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Santa Maria de Martorelles:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també oferim diversos plans de hosting de dominis, que igualment permeten una administració completa dels recursos. En tots els paquets de allotjaments s’hi inclou un extra molt interessant, aquest extra es basa en adaptar el seu paquet d’allotjament per adaptar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga per tal que sigui més segura i millorar-ne el posicionament. La personalització dels espais, entre altres inclou activar de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan explicades als espais d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Santa Maria de Martorelles:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines web amb diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Santa Maria de Martorelles:


Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat.
En cas de trobar-se qualsevol entrebanc pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible.
Però si s’estima més que li registrem els dominis nosaltres, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?