Has de registrar un domini a preus competitius? Si saps com, pots accedir al panell de control i podràs fer-ho. Si no en saps , des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el teu domini, contacta’ns i et contractem els dominis que vulguis.

Registrar dominis per una empresa o per una persona que vol crear una botiga online amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a aquells continguts que ofereixi qui el registra, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb altres utilitats menys evidents. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la web o Els serveis d’ús quotidià que per funcionar necessiten el domini són més importants del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una important font de contactes , a persones que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Registrar dominis sembla una acció molt banal, però el domini corporatiu és una d’aquelles coses que no pot deixar de funcionar en cap moment i cal prendre totes les precaucions per tal que sigui així. Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és tan econòmic que aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb el pas del temps, un domini va esdevenint més i més important pel seu titular, perquè es va associant amb la marca que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que els euros que val un seu registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge corporativa a Internet , i la comunicació del dia a dia del client.

Cada dia són més les empreses que utilitzen ERP (Enterprise Ressource Planning, traduït; planificador de recursos empresarials). Es tracta de programes que serveixen per fer tota la gestió de l’empresa, que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures els pressupostos i estat de treballs, entre altres. Aquests programes han de ser accessibles des d’Internet. Aquest és un exemple de com n’és d’important tenir el control del domini corporatiu, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

En conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que es faci la gestió de les dades de l’entitat, així com que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i és especialment important que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Santa Maria de Palautordera:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, en cas que necessiti efectuar qualsevol acció que requereixi suport tècnic , es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’acompanyen i li sigui més fàcil procedir.

Les entitats que tenen una gran quantitat de registres de dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions de domini , que el mateix client pot des de la seva àrea privada. una extensióde dominis de la que no disposem, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és el més important, és per això que el servei que oferim inclou els dos extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui té la intenció i les ganes de fer-s’ho sol, però no ho veu clar, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una empresa, necessiti ajuda.

El client de ServeisTic quan li convingui, pot gestionar els seus registres de dominis, i si no sap com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, per rebre l’atenció que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Santa Maria de Palautordera:

Manteniment de pàgines web WordPress a Santa Maria de Palautordera:

A ServeisTic, ens podem cuidar de mantenir plugins i programació web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, aquestes activitats en el millor de casos es limiten a enviar spam des de la pàgina web que han aconseguit controlar, però també poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Santa Maria de Palautordera:

L’any 2005 vam començar a ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Per aquest motiu, si, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga online. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per posicionar millor la seva pàgina web o botiga virtual. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina web o botiga virtual , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Santa Maria de Palautordera:

El servei que oferim al client però es completa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’hospedatge de de dominis i pàgines web, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou una àrea privada per administrar els serveis . Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra consisteix en fer les adaptacions necessàries al seu servei de hosting per fer-lo més compatible a les caracteristiques del seu projecte web o botiga per optimitzar-la per cercadors. Aquesta adaptació dels espais, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Santa Maria de Palautordera:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar una quantitat de dominis considerable, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , és un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament de donar d’alta nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Santa Maria de Palautordera:


Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat.
En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui.
D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?