Registrar dominis amb total llibertat i totes les possibilitats; Registre de dominis des de l’espai d’usuari, o amb l’acompanyament del departament de suport a l’usuari, o sol·licitar el registre del domini al departament de suport a l’usuari, i ens en fem càrrec.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als productes, serveis, iniciatives o qualssevol coses i continguts que es publicaran a blog que respongui en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, de societat representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha el que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis costa molt pocs diners. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

És primordial tenir present que amb el pas del temps, el domini corporatiu cada vegada serà més important per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara n’és més si en aquell domini s’hi allotja una botiga on-line, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també utilitza el nom de domini, i del servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la pàgina web i tots els serveis que depenguin del domini. Deixarà de funcionar fins que es recuperin els sistemes. Per tots aquests motius, és molt recomanable que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, i que estigui compromès i implicat amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

No es pot oblidar que a l’espai d’allotjament d’un domini, habitualment s’hi emmagatzema informació privada de l’empresa. A banda de la informació promocional de la web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa s’estan utilitzant els ERP en la gestió del dia a dia del negoci, que s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

És per aquestes raons que, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i posar més atenció en les garanties de qualitat del servei que s’està contactant, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Santa Perpètua de Mogoda:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la prioritat és la llibertat del client per fer i desfer, que en tot cas pot contactar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna acció, o per què se li faci directament allò que ens indiqui.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar més de 350 extensions diferents, aquesta varietat és una de les principals.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar els dominis amb l’extensió desitjada.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és la màxima prioritat, i per aquest motiu oferim un servei de registre de dominis pensat per qui vol que li facin tot, les de qui es vol fer totes les tasques d’administració, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o demanar que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal ajuda, o té qualsevol problema, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant-nos un WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Santa Perpètua de Mogoda:

Manteniment de pàgines web WordPress a Santa Perpètua de Mogoda:

Una altra de les tasques que podem realitzar per als nostres clients de mantenir els complements i la programació web WordPress al dia, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per activitats il·lícites, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Santa Perpètua de Mogoda:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic pàgines i botigues on-line. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva web. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions adequades per millorar el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Santa Perpètua de Mogoda:


A més dels serveis explicats en aquesta pantalla. A ServeisTic podem oferir plans de hosting per gairebé totes les necessitats, que semple incorporen àrea d’administració per gestionar els serveis . En tots els paquets de hostings s’hi inclou un extra molt interessant, aquest complement Si el client hi està interessat, apliquem les adaptacions necessàries al seu espai de hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al posicionament. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, alhora que comprimir d’elements estàtics, i altres adaptacions, que estan explicades a les pantalles d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Santa Perpètua de Mogoda:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines web amb diferents dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Santa Perpètua de Mogoda:


Registrar dominis amb panell de control per gestionar els registres de dominis des d‘una sola àrea privada.
En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui.
D’altra banda, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec registrar els seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?