Registrar noms de domini amb total llibertat i totes les opcions; Registre de domini des de l’espai d’usuari, o amb l’acompanyament del departament de suport tècnic, o sol·licitar el registre del domini al departament de suport a l’usuari, i nosaltres ens en fem càrrec.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a botiga virtual que es pugui visitar en escriure’l al navegador.

Habitualment pel domini hi passaran molts usuaris, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, de empresa representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis costa molt pocs diners. I és que un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

És molt important ser conscient que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara més si en aquell domini hi ha una botiga on-line, que si deixa de funcionar, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també depèn del nom de domini, i del servidor, li passarà el mateix que a la pàgina web i a la resta de serveis que depenguin del domini. El correu deixarà de funcionar fins que es recuperin els sistemes. Per tots aquests motius, és prioritari que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Hem de tenir en compte que a l’espai d’allotjament associat a un domini, habitualment s’hi emmagatzema informació privada de l’empresa. Molt més enllà de la publicitària de l’empresa des de la pàgina web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Darrerament cada vegada més s’estan utilitzant molts ERP en la gestió quotidiana de l’empresa, que s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida.

Com a conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que es faci la gestió de les dades de el professional, així com que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i és especialment important que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Santpedor:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la nostra prioritat és la llibertat del client per fer i desfer, que sempre pot comptar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci allò que necessiti.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar Concretament més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar-li els dominis amb les extensions desitjades.

A ServeisTic, el més important és que l’usuari tingui una experiència el més satisfactòria possible, i per aquest motiu oferim un servei de registre de dominis pensat per qui vol que li facin tot, les de qui vol fer-s’ho tot, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una empresa, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal ajuda, o té algun problema, pot contactar amb el suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Santpedor:

Manteniment de pàgines web WordPress a Santpedor:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per activitats il·lícites, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Santpedor:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i posicionament orgànic tant de web com de botigues virtuals. De manera que, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als cercadors. Havent exposat l’anàlisi al client, serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Santpedor:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic destaquen també els plans d’allotjament, tots ells inclouen un backoffice per administrar els serveis contractats. tots els allotjaments inclouen un valor afegit que els fa molt especials, aquest complement consisteix en fer les adaptacions necessàries al seu pla de hosting per fer-lo més compatible a les caracteristiques del seu projecte web o botiga per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que estan explicades als apartats de hosting de pàgines web i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Santpedor:

Per aquells clients als que els cal allotjament per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé de diverses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, afegir dominis per tal que funcionin des del servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Santpedor:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar dominis i fer-hi les actualitzacions. En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los. Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?