Li cal registrar un domini a preus competitius? Si sap com, accedeixi a l’àrea d’usuaris i podrà fer-ho. Si no sap com , des del departament tècnic l’ajudem. I si vol que registrem nosaltres el domini, contacti’ns i li contractem el registre que vulgui.

El registre de dominis per un professional o per una entitat que vol obrir un blog amb el seu domini, per publicar el catàleg de productes. És crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a aquells continguts siguin els que siguin que hi vulgui publicar, i que l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

Habitualment per aquest espai hi passaran moltes persones, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la web allotjada en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, de l’entitat representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis costa molt pocs diners. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el pas del temps, un domini va esdevenint més i més important pel seu titular, perquè representa el negoci que representa. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que els euros que val un seu registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment a nivell ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona, i la comunicació quotidiana del client.

És important tenir present que al servidor d’un domini, s’hi emmagatzema informació privada de l’empresa. A banda de la promocional de la web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic, habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa s’estan utilitzant els ERP en la gestió quotidiana del negoci, que s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida.

Com a conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que es faci la gestió de les dades confidencials de l’entitat, així com que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Sentmenat:

La principal particularitat de ServeisTic, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. I alhora, pot disposar d’ajuda en les tasques que hagi d’efectuar, o si el client ho considera més oportú podem fer directament aquestes tasques, per tal que no se n’hagi de preocupar.

Registrar dominis amb ServeisTic, a més de donar les màximes garanties de seguretat en la gestió dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el nostre client estigui interessat en alguna extensió que no consti al nostre llistat, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

A ServeisTic, el més important és que l’usuari tingui una experiència el més satisfactòria possible, és per això que oferim un servei de registre de dominis pensat per qui necessita que li facin tot, les de qui es vol fer totes les tasques d’administració, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o demanar que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una empresa, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal ajuda, o té algun problema, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, trucant per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Sentmenat:

Manteniment de pàgines web WordPress a Sentmenat:

A més del hosting de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Sentmenat:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i posicionament pàgines web i botigues online. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga online. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per millorar el posicionament de. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Sentmenat:


A més dels serveis descrits en aquest apartat. A ServeisTic destaquen també els plans de hosting, que semple incorporen un panell de control per administrar els serveis . Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest complement Si el client hi està interessat, adaptem el seu espai d’allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el posicionament. La personalització dels espais, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per la navegació segura, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, també compressió de fitxers i imatges per millorar la navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Sentmenat:

En alguns casos el client pot necessitar allotjar molts dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé de diverses. Disposem del servei d’administració de servidors dedicats i VPS, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Sentmenat:


Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar els registres des d’un sol espai.
En cas de trobar-se qualsevol entrebanc pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible.
Per contra, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?