Registre de domini amb total flexibilitat i totes les opcions; Registrar el domini des de l’area d’usuari, o amb l’ajuda del departament de suport a l’usuari, o encarregar el registre del domini al departament de suport tècnic, i nosaltres ens en fem càrrec.

Quan es registren dominis ja siguin per entitats o particulars que volen publicar la seva botiga online, tant si són per oferir informació diversa, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital donant un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà al blog.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb utilitats no tan habituals. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que funcionen gràcies al domini són més necessaris del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. Entre ells destaca naturalment la web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una important font de contactes , que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el servei de email, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis és molt barat. I és que un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el temps, un domini es va fent més valuós pel seu titular, perquè es va associant amb el que representa. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer molta més confiança que els euros que val un seu registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona, i la comunicació quotidiana del seu client.

Per resoldre qualsevol imprevist que pugui aturar en sec l’administració de tota la societat és necessari tenir el control, o com a mínim poder contactar directament amb qui ha de vetllar pel funcionament. Aquest contacte per un costat ha de ser accessible, i per l’altre ha de ser molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació altament sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé que allotja el seu domini. Tot i això, la informació sensible per l’empresa no només es pot trobar a l’ERP. Sense anar tan enllà. Cada dia s’envia i es rep informació per correu electrònic, que si no arriba, o és interceptada per algú que no correspon, pot desencadenar en incidències greus, que cal evitar tant com sigui possible.

Cal per tant posar més atenció a la seguretat d’aquests serveis que administren aspectes tan crítics d’un negoci que en el cost d’aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el propietari conserva el control de la gestió del domini. I encara més quan això no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Seva:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. I alhora, pot disposar d’ajuda en les accions que hagi de realitzar, o si el client ho considera més oportú podem ocupar-nos d’aquestes tasques, per tal que no se n’hagi de preocupar.

Les empreses que tenen molts registres de dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que es poden registrar des del seu panell de control. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

Registrar dominis amb ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec dels registres, o posar la plataforma perquè el client s’ho faci. El registre de dominis inclou l’atenció a l’usuari, que si té algun dubte, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O bé, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

El client de ServeisTic quan li convingui, pot gestionar els seus registres, i si no sap com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, per rebre l’atenció que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Seva:

Manteniment de pàgines web WordPress a Seva:

Una altra de les tasques que podem oferir als nostres usuaris de mantenir els plugins i programació web WordPress al dia, així es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Seva:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. En cas que el client ho vulgui, podem desenvolupar una anàlisi de la seva pàgina web. I atenent als resultats, li proposarem les solucions adequades per millorar el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la web o botiga online , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Seva:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans d’hospedatge web, que semple incorporen una àrea privada per gestionar els serveis . Tots ells amb un complement molt interessant, aquest extra es basa en fer les adaptacions necessàries al seu pla de hosting per adaptar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga on-line per tal que sigui més segura i millorar-ne les característiques SEO. Entre les adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir d’elements estàtics, i un llarg etcètera, que estan descrites a les pantalles de hosting web i servidors.

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Seva:

Per aquells clients als que els cal allotjar diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:

Registrar dominis a Seva:


Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i administrar els dominis amb total llibertat.
En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los.
Per contra, si el client prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?