Registre de dominis personalitzat perl client, que si ho necessita pot registrar i administrar els seus dominis des de l’espai d’usuari, o només sol·licitant-ho al suport tècnic.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als totes les coses i continguts que es publicaran a botiga virtual que es pugui visitar en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran molts usuaris, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de societat representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

És força habitual que en el moment de registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Habitualment fer el registre d’un domini és il·lusionant per les oportunitats que pot facilitar, però el cost de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, no ajuda a transmetre la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que està sota el control de qui en pugui administrar les dades del registre.

És molt important tenir present que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara més si en aquell domini hi ha una botiga virtual, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també utilitza el nom de domini, i el servidor, li passarà el mateix que a la pàgina web i a la resta de serveis que depenguin del domini corporatiu. Deixarà de funcionar mentre duri l’avaria. Per això, és molt recomanable que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, i que estigui compromès i implicat amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Per tal de resoldre qualsevol problema que potencialment pugui aturar sobtadament l’administració de l’organització resulta indispensable tenir el control, o com a mínim un contacte directe amb qui ha de vetllar pel correcte funcionament. Aquest contacte per un costat ha d’estar a l’abast, i per l’altre ha de ser molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé allotja el seu domini. Tot i això, la informació sensible per l’empresa no és només la facturació, els pressupostos, el llistat de clients i proveïdors. Sense anar tan enllà. Constantment s’envia i es rep informació per correu electrònic, si aquesta informació no arriba, o és interceptada per algú que no correspon, pot desencadenar en incidències greus, que cal evitar tant com sigui possible.

Per tots aquests motius, val la pena tenir en compte que, en registrar dominis el preu importa molt menys que les garanties de que els serveis de l’allotjament tindran un manteniment adequat, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, donant-li la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Súria:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la prioritat és la llibertat del client per fer i desfer, que en tot cas pot contactar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna modificació, o per què se li faci allò que li calgui.

Les empreses que tenen una gran quantitat de registres de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions , que es poden registrar des del seu panell de control. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució més apropiada.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no consisteix únicament en fer-nos càrrec del registre dels dominis, o posar els mitjans perquè el mateix client s’ho faci. Aquest servei inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que en cas que tingui algun entrebanc, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que necessiti. O bé, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

Des del panell de control, els usuaris de ServeisTic poden registrar dominis i administrar tots els serveis, algú que no es pot coordinar amb les necessitats del client. I si necessiten ajuda per fer qualsevol gestió, només cal que contactin amb ServeisTic, i rebran les indicacions necessàries per aplicar sense imprevistos els canvis que els calguin.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Súria:

Manteniment de pàgines web WordPress a Súria:

A més de l’allotjament de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es garanteixen uns nivells de seguretat que impedeixen que s’aprofitin les vulnerabilitats per realitzar pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Súria:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i posicionament orgànic tant de pàgines web com de botigues virtuals. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem el·laborar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als cercadors. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina web o botiga virtual , serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té un col·laborador de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Súria:

El servei que oferim al client però es complementa amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge de pàgines, que igualment permeten una gestió completa dels serveis. En tots els plans de hostings s’hi inclou un valor afegit que els fa molt especials, aquest valor afegit rau en fer les adaptacions necessàries al seu paquet de hosting per adaptar-lo a la programació de la seva pàgina o botiga online per fer-la més segura i millorar-ne el SEO. Entre les adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es poden consultar a les pantalles de hosting de pàgines i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Súria:

Quan el client necessita allotjar diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment dei dia a dia, així com la monitorització de l’estat dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Súria:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les actualitzacions. En cas que el client tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?