Vol registrar un o uns quants dominis a preus competitius? Si sap com fer-ho, accedeixi a l’àrea privada i podrà fer-ho. Si no sap com però ho vol fer, des de suport l’ajudem. I si vol que ens en fem càrrec, contacti’ns i contractem per vostè el domini que necessiti.

Registrar dominis per un professional o per un particular que vol crear una botiga amb el seu domini, per publicar els serveis que ofereix. És crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a qualsevol contingut que ofereixi qui el registra, i que posteriorment l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts que envien correus electrònics, i altres usuaris que consulten la web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i també amb finalitats no tan habituals. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o botiga online, i la troben entre els resultats de la cerca.

Registrar dominis pot semblar una acció molt banal, però el domini de l’empresa és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment . Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és molt barat i aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

És molt important tenir present que amb el pas del temps, el domini corporatiu va guanyant importància per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. En el referent a la pàgina web és un punt molt evident, però encara més si en aquell domini s’hi allotja una botiga on-line, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també utilitza el nom de domini, i del servidor, li passarà el mateix que a la pàgina web i tots els serveis que depenguin del domini. El correu deixarà de funcionar fins que es recuperin els sistemes. Per tots aquests motius, és molt recomanable que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Encara que no s’utilitzin CRM’s al núvol, gairebé sempre hi ha informació confidencial per l’entitat. Aquesta informació habitualment es troba en correus electrònics que s’han enviat o rebut, i que tan important és que arribin al seu destinatari, com que només estiguin a l’abast de qui els ha de poder consultar. I especialment, poder disposar de la informació, protegint-la amb les mesures de seguretat necessàries per tal que no es perdi.

Per tots aquests motius, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i posar més atenció en les garanties de qualitat del servei de registre i allotjament, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, donant-li la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Tagamanent:

Per registrar dominis, a ServeisTic ens diferencia que la màxima prioritat és la llibertat del client , i que en tot cas pot contactar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna modificació, o per què se li faci allò que necessiti.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar més de 350 extensions, aquest un dels punts que criden més l’atenció dels serveis de registrar dominis amb ServeisTic, és la varietat d’extensions de dominis que podem registrar per als nostres clients.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar-li el domini amb l’extensió desitjada.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és el primer, i per aquest motiu el servei que oferim inclou els dos extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui té la intenció i les ganes de fer-s’ho sol, però no ho veu clar, i vol tenir a qui consultar, o demanar que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té qualsevol entrebanc, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, trucant-nos per telèfon, enviant-nos un WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Tagamanent:

Manteniment de pàgines web WordPress a Tagamanent:

A més de l’allotjament, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar de mantenir els complements i programació web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Tagamanent:

L’any 2005 vam començar a oferir serveis SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Per aquest motiu, si, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga online. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions adequades per millorar el posicionament. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina o botiga on-line , serà el moment de decidir si ens n’hem de fer càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions de programació proposades. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Tagamanent:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge , que semple incorporen una àrea privada per gestionar els serveis . Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest extra rau en adaptar el seu pla de hosting per adaptar-lo a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga per optimitzar-la per cercadors. Entre aquestes personalitzacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, també compressió de fitxers i imatges per accelerar la càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Tagamanent:

Per aquells clients que necessiten hosting per diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, és un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, afegir bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Tagamanent:


Registrar dominis amb àrea d’administració per gestionar els registres des d’un sol espai.
En cas de trobar-se qualsevol entrebanc pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible.
Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?