Vol registrar un domini bé de preu? Si sap com fer-ho, pot accedir a l’àrea d’usuaris i podrà fer-ho. Si no sap com però ho vol fer, des de suport l’ajudem. I si vol que registrem nosaltres el seu domini, contacti’ns i contractem per vostè els registres que necessiti.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als totes les coses i continguts que es publicaran a blog que es pugui visitar en escriure’l al navegador.

Habitualment pel domini hi passaran molts usuaris, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la web que hi ha en aquell domini, per trobar allò que busquen. Molt sovint la persona que entra en una pàgina web no sap res, de companyia representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i bona part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis és molt barat. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

És primordial tenir present que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. En el referent a la pàgina web, aquest és un punt molt evident, però encara més si en aquell domini hi ha una botiga virtual, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també utilitza el nom de domini, i del servidor, li passarà el mateix que a la pàgina web i a la resta de serveis que depenguin del domini. Deixarà de funcionar fins que es recuperin els sistemes. Per això, és molt recomanable que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Per tal de resoldre qualsevol incidència que potencialment pugui aturar en sec l’administració de tota l’organització resulta indispensable tenir el control, o com a mínim poder contactar directament amb qui ha de vetllar pel funcionament. Aquest contacte per un costat ha d’estar a l’abast, i per l’altre cal que sigui molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé allotja el seu domini. La informació sensible per l’empresa no és només la facturació, els pressupostos, el llistat de clients i proveïdors. No hem d’anar tan enllà. Constantment s’envia i es rep informació per correu electrònic, si aquesta informació no arriba, o és interceptada per algú que no hi hauria de tenir accés, es poden produir incidències força greus, que cal evitar amb tots els mitjans possibles.

Cal per tant dedicar molta més atenció a la seguretat d’uns serveis que afecten aspectes tan crítics d’una entitat que en el preu d’aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el propietari manté el control administratiu del domini. I encara més quan això no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Taradell:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, en cas que li calgui dur a terme qualsevol acció que requereixi suport tècnic , es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’acompanyen i li sigui possible procedir.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar Podem gestionar dominis de més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar el domini amb les extensions desitjades.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per la llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, incloent l’acompanyament tècnic que necessiti. Aquest suport va dirigit tant a clients particulars que volen gestionar el seu domini, com a empreses per les que registrar dominis i allotjar pàgines web és un servei clau o interessant, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o fer-hi qualsevol modificació quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té qualsevol entrebanc, pot contactar amb el suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Taradell:

Manteniment de pàgines web WordPress a Taradell:

A més de l’allotjament de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Taradell:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Per aquest motiu, si, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga online. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu dissenyador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Taradell:


Complementàriament als serveis detallats en aquesta pantalla. A ServeisTic destaquen també els paquets d’allotjament, que semple incorporen àrea d’administració per gestionar els serveis . Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest valor afegit rau en adaptar el seu paquet de hosting per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina web o botiga on-line per optimitzar-la per cercadors. Entre aquestes personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es detallen als apartats de hosting de pàgines i administració de servidors i VPS.

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Taradell:


Si el client necessita allotjar diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé dels seus clients. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS Virtual Private Servers, és un servei personalitzat i complet, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si ho prefereix el client, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, afegir bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:

Registrar dominis a Taradell:


Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar i administrar els dominis i efectuar les actualitzacions.
En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del suport tècnic, l’el podem ajudar per tal que el resolgui.
Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només només ha de completar un formulari en que, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?