Vols registrar un o uns quants dominis bé de preu? Si saps com fer-ho, accedeix a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no en saps , des de suport t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el domini, contacta’ns i et contractem el registre que necessitis.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als productes, serveis, iniciatives o qualssevol coses i continguts que es publicaran a blog que respongui en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment pel domini hi passaran molts usuaris, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la pàgina web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. És força habitual que en un primer moment qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de companyia representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis sembla molt banal, però el domini d’una societat és una d’aquelles coses que no ho és en absolut . Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi d’estar operatiu, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. L’empresa perdrà les comunicacions per e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el baix preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb els mesos i els anys, augmenta la dependència que es té del domini corporatiu, tant si es tracta d’un artista, una organització pública, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui tingui accés a l’administració dels serveis tingui tota la confiança del propietari, tant en l’aspecte tècnic com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè algunes incidències relacionades amb dominis poden requerir molta dedicació, i implicar la pèrdua d’informació, missatges de correu electrònic, o fins i tot deixar la persona sense correu electrònic ni pàgina web durant hores o dies.

Encara que no s’utilitzin ERP’s al núvol, a l’espai d’allotjament d’un servidornormalment hi ha informació confidencial per l’organització. Aquesta informació sol ser en correus electrònics que s’han enviat o rebut, i que tan important és que arribin al seu destinatari, com que només estiguin a l’abast de qui els ha de consultar. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, i amb les mesures de seguretat necessàries per evitar que es perdi.

En conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que s’administrin les dades confidencials de la societat, així com que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Tavèrnoles:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, necessita ajuda, sempre es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem explicar procedir.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de més de 350 extensions, aquesta varietat és una de les principals.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió existent. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar els dominis amb l’extensió desitjada.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec dels registres dels dominis, o posar la plataforma perquè el client s’ho faci. El registre de dominis inclou l’atenció a l’usuari, que si té algun dubte, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

El client de ServeisTic en el moment que li convingui, pot gestionar els seus registres de dominis, i si no sap com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, per rebre el suport que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Tavèrnoles:

Manteniment de pàgines web WordPress a Tavèrnoles:

A més de l’allotjament, i registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres possibilitats encara pitjors.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Tavèrnoles:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva web o botiga on-line. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als cercadors. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui es faci càrrec d’aplicar les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Tavèrnoles:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic tenim plans d’hospedatge per un gran ventall de necessitats, que semple incorporen un panell de control per administrar els serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest valor afegit consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu pla d’allotjament per fer-lo més compatible a les caracteristiques de la seva pàgina o botiga online per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. La personalització dels espais d’allotjament, entre altres inclou activar de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, alhora que comprimir les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que estan descrites als apartats d’hospedatge web i servidors.

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Tavèrnoles:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per molts dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:

Registrar dominis a Tavèrnoles:


Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat.
En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui.
D’altra banda, si el client prefereix que ens fem càrrec del registre dels seus dominis, només cal que ens faciliti les dades , i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?