Vol registrar un o uns quants dominis bé de preu? Si sap fer-ho, pot accedir a l’àrea privada i podrà fer-ho. Si no en sap però ho vol fer, des del departament tècnic l’ajudem. I si vol que li registrem nosaltres el domini, contacti’ns i li contractem els dominis que vulgui.

Quan es decideix registrar dominis per entitats o persones que volen publicar la seva pàgina web, tant si són per oferir informació diversa, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està començant a crear una marca digital esdevenint un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la botiga online.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per moltes persones. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i també amb utilitats no tan habituals. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que per funcionar necessiten el domini són més importants del que sembla a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la pàgina web, que si té un bon posicionament a Google pot ser una font de contactes , a persones que d’altra manera el més probable és que mai ens haguessin arribat a conèixer, i el correu electrònic, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i bona part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis és molt econòmic. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

A mesura que va passant el temps, augmenta la dependència que es té del nom de domini al que s’associa la activitat, tant si es tracta d’un autònom, una organització privada, una empresa, o qualsevol altre tipus d’entitat. Per tant, és molt important que qui es faci càrrec de l’administració dels serveis tingui tota la confiança del propietari, tant en el que fa a coneixements tècnics com en el compromís, i l’ètica. És important tenir aquests aspectes en compte, perquè les incidències amb dominis poden requerir molt de treball, i provocar la pèrdua d’informació, missatges de correu electrònic, o fins i tot deixar la persona sense servei de correu electrònic ni pàgina web durant un perìode de temps indeterminat.

En la gestió de les empreses, s’estan imposant els ERP . Són programes de gestió integral per empreses, i que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures. Aquests programes han d’estar al núvol, i per tant s’hi ha d’accedir des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de la importància de tenir el control del domini de l’empresa, o com a mínim poder contactar directament amb el responsable

A la vista de tots els imprevistos que es poden donar relacionades amb registrar dominis, es fa evident que s’ha de posar molta més atenció a la seguretat d’uns serveis que gestionen aspectes tan crítics d’una entitat que en el preu dels aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el seu propietari manté el control de la gestió del domini. I encara més quan això no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Terrassa:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que el client disposa de tot el necessari per tal que es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. Alhora que, pot disposar d’ajuda en les tasques que hagi de realitzar, o en cas que ho prefereixi podem fer-nos càrrec d’aquestes tasques, per tal que no se n’hagi de preocupar.

Les societats que tenen una gran quantitat de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini , que el mateix client pot des del seu panell de control. una extensióde dominis de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució adequada al casen concret.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per la llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, incloent l’acompanyament tècnic que necessiti. Aquest servei està plantejat tant per a usuaris particulars que es volen administrar ells mateixos el seu domini, com a aquelles empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè oferint aquest servei en poden potenciar d’altres.

El client de ServeisTic quan li convingui, pot administrar els seus registres, i si no sap com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, i rebrà el suport que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Terrassa:

Manteniment de pàgines web WordPress a Terrassa:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Terrassa:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als cercadors. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu dissenyador de pàgines web de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Terrassa:


A més dels serveis que es detallen en aquest apartat. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge de pàgines, que igualment permeten una gestió completa dels serveis. tots els hostings inclouen un valor afegit molt interessant, aquest extra rau en adaptar el seu servei d’allotjament per fer-lo més compatible a la programació de la seva pàgina web o botiga per fer-la més segura i millorar-ne les característiques SEO. Aquesta adaptació dels hostings, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Terrassa:

Hi ha usuaris que tenen diverses pàgines web amb diversos dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. Tenim el servei d’administració de servidors dedicats i VPS, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències quotidianes.

Més informació:


Registrar dominis a Terrassa:


Servei de registre de dominis amb àrea privada per fer els registres i gestionar les dades dels dominis contractats amb total llibertat.
En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los.
Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?