Et fa falta registrar un domini a preus competitius? Si saps com fer-ho, accedeix a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no saps com però en vols aprendre, des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el domini, contacta’ns i et contractem els dominis que necessitis.

Quan es registren dominis ja siguin per professionals o particulars que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir informació diversa, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital esdevenint un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà a la pàgina web.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, s’utilitzen habitualment per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts que envien informació de tot tipus utilitzant les funcionalitats que hi ha associades al domini, i altres que consulten la web, que no es podran conèixer fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, la utilitat del domini va molt més enllà de permetre visitar la pàgina web, també és indispensable per disposar del servei de correu, i amb finalitats no tan habituals. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la web o botiga online, i la troben entre els resultats de la cerca.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i bona part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis surt molt econòmic. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

És molt important ser conscient que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara més si en aquell domini hi ha una botiga virtual, que si deixa de funcionar, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i a més, si s’allarga la caiguda del servidor, pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també depèn del nom de domini, i el servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la pàgina web i a la resta de serveis que depenguin del domini. Deixarà de funcionar mentre duri la incidència. Per tots aquests motius, és prioritari que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, i que estigui compromès i implicat amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Encara que no s’utilitzin ERP’s al núvol, normalment hi ha informació confidencial per l’empresa. Aquesta informació habitualment es troba en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és rebre’ls, com que arribin, com que únicament estiguin a l’abast de qui hi ha de tenir accés. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, protegint-la amb les mesures de seguretat oportunes per evitar que es perdi.

A la vista de les problemàtiques que es poden donar relacionades amb registrar dominis, queda palès que s’ha de posar més atenció en les garanties d’uns serveis que administren aspectes tan crítics d’una societat que en el preu dels aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el seu propietari ostenta el control de la gestió del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Tona:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la nostra màxima prioritat és la llibertat del client , que pot comptar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna gestió, o per què se li faci directament allò que ens indiqui.

Les entitats que tenen molts registres de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, gràcies a que disposem de més de 350 extensions diferents , que el mateix client pot des del seu panell de control. En cas que el client necessiti registrar dominis d’extensionsdominis d’extensions que no tinguem l’àrea privada, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

Registrar dominis amb ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec del registre dels dominis, o posar la plataforma perquè el client s’ho faci. Aquest servei inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que si té algun dubte, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O, si ho demana se li faran les modificacions que indiqui.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des del seu panell de control. I alhora, si li cal algun aclariment, o té qualsevol problema, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, ja sigui trucant-nos per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Tona:

Manteniment de pàgines web WordPress a Tona:

A més del hosting, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, aquest tipus de pràctiques poden consistir en enviar spam des de la pàgina web que han aconseguit controlar, però poden ser molt pitjors.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Tona:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament optimitzant pàgines web i botigues on-line. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem preparar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina o botiga virtual. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les opcions que considerem més oportunes per posicionar millor la seva pàgina o botiga virtual. Havent exposat l’anàlisi al responsable de la pàgina o botiga online , serà el moment de decidir si vol que ens en fem càrrec, o si té algú de confiança que pot aplicar les modificacions proposades. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Tona:


Addicionamement als serveis detallats en aquest apartat. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans d’allotjament , tots ells inclouen una àrea privada per gestionar els serveis contractats. Sempre a més amb un complement molt interessant, aquest extra Si el client hi està interessat, adaptem el seu espai de hosting per incrementar-ne la seguretat, i les que afecten al SEO. Entre aquestes adaptacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Tona:

Hi ha usuaris que tenen múltiples pàgines web amb diferents dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé dels seus clients. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint la política de ServeisTic, les modificacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:

Registrar dominis a Tona:


Servei de registre de dominis amb àrea privada per registrar i administrar els dominis amb total llibertat.
En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui.
Però si prefereix que li registrem els dominis nosaltres, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?