Has de registrar un domini a preus competitius? Si saps com, només has d’accedir al panell de control i podràs fer-ho. Si no saps com però ho vols fer, des de suport t’ajudem. I si vols que et registrem nosaltres el teu domini, contacta’ns i et contractem els dominis que necessitis.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als productes, serveis, iniciatives o qualssevol coses i continguts que es publicaran a la pàgina web que es pugui visitar en escriure’l al navegador.

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. És força habitual que en un primer moment qui entra en una pàgina web no sap res, de l’entitat representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha el que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis pot semblar una acció molt banal, però el domini d’una societat és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment i cal prendre totes les precaucions per tal que sigui així. Hi ha molts serveis que depenen del domini. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el baix preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

És primordial tenir present que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara n’és més si en aquell domini hi ha una botiga virtual, que si deixa de funcionar, inevitablement implicarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també depèn del nom de domini, i el servidor, li passarà el mateix que a la pàgina web i tots els serveis que depenguin del domini corporatiu. El correu deixarà de funcionar mentre duri l’avaria. Per tots aquests motius, és prioritari que s’encarregui d’aquestes tasques algú que tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, i que estigui compromès i implicat amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

Per resoldre qualsevol imprevist que pugui aturar sobtadament l’administració de tota l’organització és necessari tenir el control, o com a mínim poder contactar directament amb qui ha de vetllar pel correcte funcionament. Aquest contacte per un costat ha d’estar a l’abast, i per l’altre ha de ser molt rigorós i responsable em tots els aspectes relacionats amb la gestió de la informació sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé que allotja el seu domini. Tot i això, la informació sensible per l’empresa no només es pot trobar a l’ERP. Sense anar tan enllà. Diàriament s’envia i rep informació per correu electrònic, si aquesta informació no arriba, o bé és interceptada per algú que no hi hauria de tenir accés, pot desencadenar en incidències greus, que cal evitar amb tots els mitjans possibles.

Com a conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, no és ni de bon tros tan important com la seguretat amb que es faci la gestió de les dades confidencials de l’empresa, que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a Torelló:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la prioritat és la llibertat del client per fer i desfer, que pot contactar amb el departament tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna acció, o per què se li faci directament allò que ens indiqui.

Registrar dominis amb ServeisTic, té altres avantatges que van més enllà de la seguretat i el control en l’administració dels registres. Entre ells el de permetre registrar més de 350 extensions de dominis de tot el món. I en cas que el nostre client vulgui registrar extensions que no tinguem disponibles, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a registrar-la, també amb les màximes garanties.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és el més important, és per això que oferim un servei de registre de dominis que cobreix les necessitats de qui necessita que li facin tot, les de qui vol fer-s’ho tot, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal algun aclariment, o té algun entrebanc, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, trucant per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Torelló:

Manteniment de pàgines web WordPress a Torelló:

A ServeisTic, ens podem cuidar del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina per qualsevol activitat il·lícita, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Torelló:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i posicionament optimitzant pàgines web i botigues online. Si el client vol aprofitar la nostra experiència, li podem facilitar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga online. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar les posicions als cercadors. Amb els resultats de l’anàlisi i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si li sembla més convenient que se n’ocupi el seu dissenyador de pàgines web de confiança. Si el client decideix que li faci les adaptacions el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per respondre qualsevol pregunta.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Torelló:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic també oferim diversos paquets d’allotjament de pàgines web, que igualment permeten una gestió completa dels recursos contractats. tots els allotjaments inclouen un valor afegit que els fa molt especials, aquest extra es basa en adaptar el seu paquet de hosting per adaptar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga virtual per optimitzar-la per cercadors. La personalització dels allotjaments, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC així es garanteix que els missatges de correu són legítims, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la càrrega de les pantalles

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Torelló:


Si l’usuari té múltiples dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, indstintament de si aquests dominis són d’una empresa, o bé de diverses. A aquests clients revenedors, els podem oferir l’administració de servidors dedicats i de VPS , es tracta d’un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que sigui el departament tècnic qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:

Registrar dominis a Torelló:


Registrar dominis amb àrea d’administració per administrar els registres des d‘una sola àrea privada.
En cas que el client tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui.
Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?