Vol registrar un o uns quants dominis a preus competitius? Si sap fer-ho, pot accedir al panell de control i podrà fer-ho. Si no sap com però ho vol fer, des de suport l’ajudem. I si vol que ens en fem càrrec, contacti’ns i li contractem els dominis que vulgui.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als totes les coses i continguts que es publicaran a blog que es pugui visitar en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment per aquest espai hi passaran molts usuaris, amb motivacions molt diverses. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, o gairebé res, de companyia representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i gran part de la poca importància que aparentment tenen, és que registrar dominis costa molt pocs diners. I és que un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu titular, perquè es va associant amb el negoci que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de molta més confiança que el preu del seu registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge corporativa a Internet , i la comunicació del client.

Per tal de resoldre qualsevol problema que potencialment pugui aturar en sec l’administració de la societat resulta indispensable tenir el control, o com a mínim un contacte directe amb qui ha de vetllar pel correcte funcionament. Que per un costat ha de ser accessible, i per l’altre cal que sigui molt rigorós i responsable em la gestió de la informació altament sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé que allotja el seu domini. Tot i això, la informació sensible per l’empresa no és només la facturació, els pressupostos, el llistat de clients i proveïdors. No hem d’anar tan enllà. Constantment s’envia i es rep informació per correu electrònic, si aquesta informació no arriba, o bé és interceptada per algú que no hi hauria de tenir accés, pot desencadenar en incidències força greus, que cal evitar tant com sigui possible.

Cal per tant dedicar molta més atenció en les garanties d’aquests serveis que afecten aspectes tan crítics d’un negoci que en el preu dels aquests serveis, i tenir la seguretat que en tot moment el seu propietari conserva el control de la gestió del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament implica que el servei sigui més car.


Registrar dominis amb ServeisTic a Ullastrell:

El tret distintiu de ServeisTic en tot el relacionat amb registrar dominis, és que la prioritat és la llibertat del client , i que en tot cas pot contactar amb el nostre suport tècnic, ja sigui perquè necessita que se li expliqui com pot fer alguna acció, o per què se li faci directament allò que ens indiqui.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, té altres avantatges que van més enllà de la seguretat i el control en el relatiu a la gestió dels registres. Entre ells el de permetre registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el client vulgui registrar extensions que no tinguem disponibles, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a a registrar els dominis amb les extensions que desitgi, també amb les màximes garanties.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és la màxima prioritat, i per aquest motiu oferim un servei de registre de dominis que cobreix les necessitats de qui vol que li facin tot, les de qui vol fer-s’ho tot, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una associació, necessiti ajuda.

L’usuari de ServeisTic quan li convingui, pot administrar els seus registres de dominis, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, i rebrà l’atenció que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Ullastrell:

Manteniment de pàgines web WordPress a Ullastrell:

A ServeisTic, ens podem cuidar de mantenir els plugins i la programació de pàgines web WordPress al dia, així s’evita que la programació esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina per qualsevol activitat il·lícita, aquest tipus de pràctiques poden consistir en enviar spam des de la pàgina afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Ullastrell:

Tenim 15 anys d’experiència en posicionament orgànic i SEO. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva web. Un cop feta l’ànàlisi, li podrem proposar les accions que considerem més oportunes per posicionar la seva pàgina web o botiga virtual. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu dissenyador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Ullastrell:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres serveis de gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos plans d’hospedatge , que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest valor afegit En cas que el client ho hi estigui interessat, adaptem el seu espai d’allotjament per incrementar-ne la seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Aquesta adaptació dels allotjaments, entre altres consisteix en l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS , filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Ullastrell:

Per aquells clients als que els cal allotjament per diversos dominis, de vegades es tracta de dominis d’una mateixa empresa o propietari, i altres són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Ullastrell:


Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i administrar els dominis contractats amb total llibertat.
En cas de qualsevol incidència, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari, i l’ajudem per tal que pugui administrar dominis i utilitzar-los.
Per contra, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faciliti les dades oportunes, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?