Has de registrar un o diversos dominis bé de preu? Si saps com, només has d’accedir a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no en saps però ho vols fer, des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i et contractem els registres que necessitis.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que es podrà associar als totes les coses i continguts que es publicaran a botiga on-line que es pugui visitar en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment pel domini hi passaran moltes persones, amb motius de tot tipus. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, de l’entitat representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè hi ha el que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis pot semblar una acció molt banal, però el domini de l’empresa és una d’aquelles coses que ha d’estar operativa en tot moment . Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa pagina web fins la recuperació del servei. Malauradament, el baix preu de registrar dominis fa que aquesta importància passi molt desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

Amb el pas del temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu titular, perquè representa tot allò que representa. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de molta més confiança que el preu del seu registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i a nivell ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge corporativa, i la comunicació del client.

Hem de tenir en compte que a l’espai d’allotjament d’un domini, hi ha informació privada de l’empresa. Molt més enllà de la promocional de la pàgina web, per correu(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i informació privada, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Darrerament s’estan utilitzant molts ERP en la gestió quotidiana del negoci, que s’instal·len al núvol. Per l’empresa és indispensable que tota aquesta informació estigui ben protegida.

Per tots aquests motius, és important tenir en compte que, en registrar dominis el preu importa molt menys que les garanties de que els serveis de l’allotjament tindran un manteniment adequat, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, donant-li la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en qualsevol moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Vacarisses:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats amb total llibertat i independència. Tot i això, necessita ajuda, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé li puguem indicar la millor manera procedir.

Registrar dominis confiant en ServeisTic, a més de donar les màximes garanties de seguretat en l’administració dels registres. Entre ells que es poden registrar més de 350 extensions de tot el món. I en cas que el client estigui interessat en alguna extensió que no consti al nostre llistat, intentarem trobar la manera d’ajudar-lo a a registrar els dominis amb les extensions que desitgi, també amb les màximes garanties.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per la llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament tècnic que necessiti. Aquest servei va dirigit tant a usuaris particulars que volen administrar ells mateixos el seu domini, com a aquelles empreses que poden treure profit de registrar dominis per als seus clients, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

L’usuari de ServeisTic en el moment que li convingui, pot fer allò que necessiti amb els seus registres de dominis, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, i rebrà l’atenció que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Vacarisses:

Manteniment de pàgines web WordPress a Vacarisses:

A més de l’allotjament, i registre de dominis, a ServeisTic també ens fem càrrec consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, d’aquesta manera es mantenen uns mínims de seguretat que impedeixen que es puguin aprofitar les vulnerabilitats per realitzar accions malicioses, duent a terme alguna acció que faci perillar, la privadesa de les comunicacions, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Vacarisses:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i posicionament orgànic tant de web com de botigues on-line. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, preparem una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori el posicionament als cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Vacarisses:


A més dels serveis que es detallen en aquest espai. A ServeisTic són especialment rellevants també els plans d’hospedatge, que igualment permeten una gestió completa dels serveis contractats. Tots ells amb un complement molt interessant, aquest valor afegit consisteix en aplicar algunes personalitzacions al seu pla d’allotjament per fer-lo més compatible a les caracteristiques del seu projecte web o botiga online per fer-la més segura i millorar-ne les característiques SEO. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, alhora que activar la compressió de les imatges, CSS, javascript, i un llarg etcètera, que es detallen a les pantalles d’hospedatge web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Vacarisses:


Quan l’usuari té diversos dominis pels quals necessita allotjament per allotjar, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé dels seus clients. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , es tracta d’un servei personalitzat i complet, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Registrar dominis a Vacarisses:


Servei de registre de dominis amb panell de control per registrar i administrar els dominis amb total llibertat.
En cas que l’usuari tingui qualsevol inconvenient, des del servei tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui.
Però si prefereix que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha de trucar, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?