Vol registrar un o diversos dominis bé de preu? Si sap fer-ho, accedeixi a l’àrea d’usuaris i podrà fer-ho. Si no sap com però en vol aprendre, des de suport l’ajudem. I si vol que ens en fem càrrec, contacti’ns i contractem per vostè el registre que necessiti.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als totes les coses i continguts que es publicaran a botiga on-line que es pugui visitar en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment pels serveis associats al domini hi passaran molts usuaris, per tot tipus de motius. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la pàgina web que hi ha en aquell domini, buscant alguna cosa. Molt sovint qui entra en una pàgina web no sap res, de companyia representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

És força habitual que en el moment de registrar dominis, qui n’ha de ser el propietari no sàpiga que implica. Habitualment registrar un domini és il·lusionant per les noves oportunitats que li donarà, però el cost de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, no ajuda a transmetre la importància d’un acte que en realitat és tan important, perquè es tracta d’una nova part de l’empresa, que està controlada per qui en pugui gestionar les dades del registre.

Amb el temps, un domini es va fent més valuós pel seu titular, perquè es va associant amb la marca que representa. I per aquest motiu, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de molta més confiança que els euros que val un registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona a Internet , i la comunicació del dia a dia del seu client.

Hem de tenir en compte que a l’espai d’allotjament associat a un domini, s’hi emmagatzema informació molt sensible per l’empresa. A banda de la publicitària de el negoci des de la pàgina web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el preu de registrar dominis. Darrerament s’estan utilitzant els ERP per gestionar el dia a dia de l’empresa, que normalment s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida i fora de l’abast de qui no hi ha de poder accedir.

A la vista de les problemàtiques que es poden donar en registrar dominis, es fa evident que s’ha de dedicar més atenció en les garanties d’aquests serveis que gestionen aspectes tan crítics d’una societat que en el cost d’aquests serveis, i la seguretat que en tot moment el propietari conserva el control administratiu del domini. I encara més quan aquest aspecte no necessàriament encareix el servei.


Registrar dominis amb ServeisTic a Vallbona d’Anoia:

A ServeisTic el client disposa de les eines necessàries per gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, en cas que li calgui efectuar qualsevol acció que excedeixi les seves capacitats tècniques, es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’ajudem i li sigui possible procedir.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de Concretament més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, si es posa en contacte amb nosaltres, farem els possibles per trobar la manera de registrar els dominis amb les extensions desitjades.

El servei de registre de dominis de ServeisTic, també destaca per la llibertat i personalització que ofereix a l’usuari, que si ho necessita, també pot disposar de l’acompanyament del departament tècnic que li calgui. Aquest suport va dirigit tant a usuaris particulars que volen gestionar el seu domini, com a empreses per les que registrar dominis i allotjar pàgines web és un servei clau o interessant, perquè els serveix per potenciar altres serveis.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal algun aclariment, o té qualsevol entrebanc, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, trucant per telèfon, enviant-nos un WhatsApp, o bé completant un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Vallbona d’Anoia:

Manteniment de pàgines web WordPress a Vallbona d’Anoia:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec del manteniment de la programació actualitzada de pàgines web WordPress, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes d’activitats poc ètiques, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Vallbona d’Anoia:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic tant de web com de botigues virtuals. En cas que el client ho vulgui, podem el·laborar una anàlisi de la seva web. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions oportunes per millorar el posicionament de. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que les faci el seu dissenyador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Vallbona d’Anoia:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic disposem de plans d’allotjament per gairebé totes les necessitats, que igualment permeten una administració completa dels recursos. Tots ells amb un complement que els fa molt especials, aquest complement es basa en adaptar el seu paquet d’allotjament per adequar-lo a la programació del seu projecte web o botiga on-line per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. La personalització dels espais, entre altres consisteix en activar de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la velocitat de navegació

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Vallbona d’Anoia:

Hi ha clients que tenen diverses pàgines web amb diversos dominis, sovint es tracta de dominis d’una mateixa empresa o propietari, i altres vegades són de clients del nostre client per aquells als que administra el servei de hosting. A aquests clients revenedors, els podem oferir el servei d’administració de servidors dedicats i de VPS , és un servei personalitzat i complet des del primer moment, que també inclou el manteniment i les actualitzacions posteriors, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, ja sigui per incorporar dominis, crear bústies de correu, o resoldre les incidències del dia a dia.

Més informació:


Registrar dominis a Vallbona d’Anoia:

Registre de dominis amb whois i panell d’administració per gestionar els contactes, registrar i administrar els dominis i fer-hi les modificacions. En cas de qualsevol entrebanc, pot trucar-nos, o bé enviar-nos un formulari, i l’ajudem per tal que pugui registrar els seus dominis i utilitzar-los. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?