Et fa falta registrar un o diversos dominis a preus competitius? Si saps com, accedeix a l’àrea privada i podràs fer-ho. Si no saps com , des de suport t’ajudem. I si vols que registrem nosaltres el domini, contacta’ns i contractem per tu el registre que vulguis.

La utilitat de registrar dominis és crear una marca que quedarà associada als productes, serveis, iniciatives o qualssevol coses i continguts que es publicaran a la pàgina web que es pugui visitar en escriure aquell domini al navegador.

Habitualment pel domini hi passaran moltes persones, amb motivacions molt diverses. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins persones que entren a la pàgina web allotjada en aquell domini, buscant alguna cosa. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, de societat representada per aquell domini. Moltes vegades perquè haurà trobat la pàgina web fent una cerca a Google, perquè en aquella pàgina web hi ha allò que l’usuari estava buscant.

És molt freqüent que en el moment de registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Habitualment fer el registre d’un domini és il·lusionant per les noves oportunitats que pot facilitar, però el cost de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, no ajuda a transmetre la importància d’un acte amb tantes connotacions, i que en realitat és una nova part de l’empresa, que serà a les mans de qui en pugui gestionar les dades del registre.

És primordial ser conscient que amb el pas del temps, el domini corporatiu cada vegada serà més important per al funcionament de l’empresa en el dia a dia. Aquest aspecte resulta molt evident en parlar de la pàgina web, però encara més si en aquell domini hi ha una botiga online, que en cas de deixar d’estar operativa, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar fins que torni a funcionar, i si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a produir una pèrdua de posicionament als cercadors. D’altra banda, com que el correu també utilitza el nom de domini, i el servidor, li passarà el mateix que a la web i tots els serveis que depenguin del domini. El correu deixarà de funcionar mentre duri l’avaria. Per tots aquests motius, és molt recomanable que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

En la gestió de les empreses, s’estan imposant els ERP (Enterprise Ressource Planning, traduït; planificador de recursos empresarials). Es tracta de programes que serveixen per fer tota la gestió de l’empresa, i que, entre altres coses, permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures els pressupostos i estat de treballs, entre altres. Per tant, aquests programes han d’estar al núvol, i per tant s’hi ha d’accedir des d’Internet. Aquest és un exemple extrem de la importància de tenir el control del domini de l’empresa, o com a mínim una línia directa per accedir al responsable

És per aquestes raons que, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i posar més atenció en les garanties de qualitat del servei que s’està contactant, alhora que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, donant-li la llibertat de fer-ne el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Vallgorguina:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que el client disposa de tot el necessari per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. Alhora que, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les tasques que hagi de realitzar, o si el client ho considera més oportú podem ocupar-nos d’aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Les entitats que tenen molts dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions diferents , que es poden registrar des de l’àrea d’administració. una extensió de la que no disposem, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

A ServeisTic, l’objectiu és que l’usuari tingui la millor experiència possible, i per aquest motiu el servei que oferim inclou els extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui té la intenció i les ganes de fer-s’ho sol, però no ho veu clar, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una associació, necessiti ajuda.

A ServeisTic, el client pot registrar dominis o gestionar-los lliurement quan vulgui des de la seva àrea d’usuari. I alhora, si li cal ajuda, o té qualsevol problema, pot demanar-nos assistència i suport tècnic, ja sigui trucant per telèfon, enviant-nos un missatge per WhatsApp, o bé un formulari de contacte quan li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Vallgorguina:

Manteniment de pàgines web WordPress a Vallgorguina:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec de mantenir plugins i la programació web WordPress al dia, així s’evita que la pàginaweb esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per activitats il·lícites, que posin en risc la pàgina , la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Vallgorguina:

L’any 2005 vam començar a fer SEO per ajudar empreses a millorar el posicionament als cercadors. En cas que el client ho vulgui, podem facilitar una anàlisi de la seva pàgina. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les accions oportunes per posicionar millor la seva pàgina o botiga online. Amb els resultats i la nostra proposta, si ho vol fer, el client podrà decidir si vol que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Vallgorguina:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’hospedatge , que igualment permeten una administració completa dels recursos. En tots els paquets de allotjaments s’hi inclou un valor afegit molt interessant, aquest complement es basa en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet de hosting per adaptar-lo a les caracteristiques del seu projecte web o botiga on-line per fer-la més segura i millorar-ne el posicionament. Entre les personalitzacions, s’hi inclouen certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es detallen als apartats d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Vallgorguina:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per molts dominis, ja siguin propis o d’altres empreses. podent aprofitar d’aquesta manera la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre departament tècnic si així ho prefereix el client, podent-nos fer càrrec indistintament d’activar nous serveis, incorporar nous dominis al servidor, o adreces de correu.

Més informació:


Registrar dominis a Vallgorguina:


Registre de dominis amb whois i panell d’administració per administrar els contactes, registrar dominis i efectuar les actualitzacions.
En cas de trobar-se qualsevol problema pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a resoldre la incidència el més aviat possible.
Per contra, si el client prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?