Registre de noms de domini a mida de l’usuari, que si ho necessita pot fer el registre i administració del seu domini des del panell de control, o només demanant-ho al suport tècnic.

Quan es registren dominis ja siguin per entitats o particulars que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir productes, com si són per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital donant un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la botiga virtual.

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts que envien correus electrònics, i altres usuaris que consulten la pàgina web, que no se sabrà qui són fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb altres finalitats menys evidents. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats més destacades del domini és que el trobin persones que han anat a google per buscar-hi allò que s’exposa a la pàgina web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que per funcionar necessiten el domini són més necessaris del que pot semblar a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la web, que si s’ha sapugut posicionar a Google pot ser una important font de contactes , a persones que d’altra manera el més probable és que mai ens haguessin arribat a conèixer, i el servei de email, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

És força habitual que en el moment de registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Habitualment registrar un domini és il·lusionant per les noves oportunitats que pot facilitar, però el preu de registar dominis, i com n’és de fàcil el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte amb tantes connotacions, i que en realitat és una nova part de l’empresa, que serà a les mans de qui en pugui administrar les dades del registre.

Amb el temps, un domini es va fent més valuós pel seu titular, perquè representa l’empresa, la persona o l’entitat que té al darrere. I per aquest motiu, qui se’n faci càrrec ha de ser mereixedor de molta més confiança que els euros que val un seu registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i ètic. Perquè del bon funcionament del domini en depenen la imatge corporativa, i la comunicació del client.

Encara que no s’utilitzin CRM’s al núvol, a l’espai d’allotjament d’un servidorhabitualment hi ha informació confidencial per l’entitat. Aquesta informació habitualment es troba en missatges de correu que s’han enviat o rebut, i que evidentment tan important és rebre’ls, com que arribin, com que únicament estiguin a l’abast de qui els ha de poder consultar. I especialment, tenir aquesta informació a l’abast, protegint-la amb les mesures de seguretat necessàries per tal que no es perdi.

En conclusió cal tenir en compte que el preu de registrar dominis, perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que es faci la gestió de les dades de l’empresa, que qui se’n faci càrrec estigui preparat per fer-ho, i que sigui el client qui tingui el control dels registres


Registrar dominis amb ServeisTic a Vallromanes:

La principal particularitat de ServeisTic, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i administrar-los amb total llibertat i independència. I alhora, pot disposar d’ajuda en les tasques que hagi d’efectuar, o en cas que ho prefereixi podem ocupar-nos d’aquestes tasques, per tal que no se n’hagi de preocupar.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, disposen de més de 350 extensions diferents, aquesta varietat és una de les principals.; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que a un client li interessi registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar el domini amb les extensions desitjades.

Registrar dominis mitjançant ServeisTic, no es limita a fer-nos càrrec del registre, o posar la plataforma perquè el client s’ho faci. Aquest servei inclou una part molt important, que és l’atenció a l’usuari, que si té algun entrebanc, només haurà de demanar ajuda al departament de suport, i se li explicarà com fer el que li calgui. O bé, si ho prefereix se li faran les modificacions que indiqui.

El client de ServeisTic quan li convingui, pot gestionar els seus registres de dominis, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, per rebre el suport tècnic que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Vallromanes:

Manteniment de pàgines web WordPress a Vallromanes:

A ServeisTic, ens podem cuidar consisteix en fer el manteniment de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per activitats il·lícites, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam codi maliciós i virus cap a usuaris externs.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Vallromanes:

Fa 15 anys que vam començar a treballar per millorar el SEO i el posicionament de pàgines. De manera que, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal que millori les posicions als resultats de cerca dels cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, estarem a la seva disposició per fer-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Vallromanes:


Complementàriament als serveis descrits en aquest apartat. A ServeisTic també es poden contractar diversos paquets d’allotjament de pàgines, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou un panell de control per administrar els serveis contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest extra es basa en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet de hosting per adequar-lo a la programació de la seva pàgina o botiga online per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Aquesta adaptació dels espais d’allotjament, entre altres inclou activar de certificats SSL per la navegació segura, SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, així com comprimir les imatges, CSS, javascript, i altres adaptacions, que es detallen a les pantalles d’allotjament web i servidors.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Vallromanes:

Per aquells clients als que els cal allotjament per diversos dominis, sovint aquests dominis són d’una mateixa entitat o propietari, i altres vegades són de clients del nostre client per aquells als que gestiona el servei de hosting. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, un servei complet, que inclou des de la configuració fins al manteniment quotidià, el control de correus retinguts, i els escanejos amb antivirus, antimalware, i el corresponent filtre antispam dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que siguem nosaltres qui li faci les modificacions requerides, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, afegir bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Vallromanes:


Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat.
En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’ajudarem per tal que el resolgui.
Però si s’estima més que ens fem càrrec dels seus registres, només ens ha d’enviar un correu electrònic, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?