Et cal registrar un domini a preus competitius? Si saps fer-ho, accedeix a l’àrea d’usuaris i podràs fer-ho. Si no en saps però ho vols fer, des del departament tècnic t’ajudem. I si vols que ens en fem càrrec, contacta’ns i et contractem el registre que vulguis.

Quan es decideix registrar dominis per empreses o persones que volen publicar la seva botiga online, tant si són per oferir informació diversa, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altre objectiu, s’està començant a crear una marca digital esdevenint un punt d’accés a qualssevol coses que s’hi publiquin. Creant l’associació entre la marca i el que es trobarà a la botiga virtual.

El nom de domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per moltes persones. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i també amb finalitats menys evidents. Per exemple accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la web o Els serveis que s’utilitzen habitualment, i que per funcionar necessiten el domini són més importants del que pot semblar a primer cop d’ull pel dia a dia. El primer dels serveis en que pensem és la web, que si s’ha sapugut posicionar a Google pot ser una font de contactes , a persones que d’altra manera possiblement mai ens haurien arribat a conèixer, i el servei de email, que és el sistema pel que actualment s’envien les comunicacions rellevants a nivell professional.

Tot plegat sembla molt menys important del que és, i bona part de la poca importància que se’ls atorga, és que registrar dominis surt molt econòmic. Té sentit, perquè un domini només és una carcassa (en un primer moment) buida que pot costar des de 5, 10, 15 o 25€/any+IVA.

Amb el pas del temps, un domini es va fent més valuós pel seu titular, perquè representa el negoci que representa. I per aquest motiu, qui se’n faci càrrec ha de merèixer molta més confiança que el preu del seu registre, a tots els nivells; tècnic, de responsabilitat i compromís, i especialment ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge corporativa, i la comunicació quotidiana del client.

Per resoldre qualsevol incidència que potencialment pugui aturar en sec l’administració de tota l’entitat resulta indispensable tenir el control, o com a mínim poder contactar directament amb qui ha de vetllar pel funcionament. Que per un costat ha d’estar a l’abast, i per l’altre cal que sigui molt rigorós i responsable em la gestió de la informació sensible per l’empresa a la que dóna accés, o bé allotja el seu domini. La informació sensible per l’empresa no és només la facturació, els pressupostos, el llistat de clients i proveïdors. No hem d’anar tan enllà. Cada dia s’envia i rep informació per correu electrònic, si aquesta informació no arriba, o és interceptada per algú que no hi hauria de tenir accés, pot desencadenar en incidències greus, que cal evitar tant com sigui possible.

Com a conclusió la principal prioritat en registrar dominis, no hauria de ser el preu, que perquè no és comparable amb les problemàtiques en poden comportar aspectes de seguretat amb que es faci la gestió de les dades de l’empresa, que qui se’n faci càrrec tingui la preparació oportuna, i és especialment important que en tot moment el control dels serveis estigui en mans del client


Registrar dominis amb ServeisTic a Vic:

El que fa que ServeisTic sigui més especial, és que posem la programació i utilitats necessàries a l’abast del client per tal que ell mateix es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. I alhora, també li oferim la possibilitat d’ajudar-lo en les adaptacions que hagi de realitzar, o en cas que ho prefereixi podem fer directament aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Les empreses que tenen una gran quantitat de registres de dominis, a ServeisTic, els poden agrupar en un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini diferents , que el mateix client pot des de l’àrea d’administració. una extensióde dominis de la que no disposem, farem els possibles per trobar un solució satisfactòria.

Registrar dominis amb ServeisTic, també destaca per l’alt grau de llibertat i adaptació que ofereix a l’usuari, incloent l’acompanyament del departament tècnic que li calgui. Aquest suport va dirigit tant a usuaris particulars que volen administrar ells mateixos el seu domini, com a aquelles empreses per les que registrar dominis i allotjar pàgines web és un servei clau o interessant, perquè oferint aquest servei en poden potenciar d’altres.

L’usuari de ServeisTic quan li convingui, pot administrar els seus registres, i si no sap com fer-ho, només ha de contactar amb nosaltres, i rebrà l’atenció que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Vic:

Manteniment de pàgines web WordPress a Vic:

A ServeisTic, podem fer-nos càrrec consisteix en mantenir la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i s’utilitzi la pàgina web per activitats il·lícites, que posin en risc la pàgina web, la privadesa de les comunicacions, o bé enviïn spam i virus cap a usuaris externs.

Més informació:

Posicionament de pàgines web i botigues online a Vic:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic tant de pàgines web com de botigues virtuals. Per aquest motiu, si, li podem desenvolupar una anàlisi gratuïta de la seva pàgina web o botiga on-line. En funció del que es trobi, li proposarem les opcions més apropiades per millorar el posicionament. Amb els resultats i la nostra proposta, si li sembla oportú, el client podrà decidir si prefereix que li fem aquestes tasques, o bé si considera més oportú que se n’ocupi el seu col·laborador de confiança. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en el possible.

Més informació:

Allotjament de pàgines web a Vic:

El servei que oferim al client però es potencia amb altres que el poden millorar notablement. A ServeisTic destaquen també els plans d’hospedatge, que sempre tenenen els quals sempre s’inclou àrea d’administració per gestionar els serveis . tots els allotjaments inclouen un extra molt interessant, aquest complement rau en aplicar algunes personalitzacions al seu paquet de hosting per adequar-lo a la programació de la seva pàgina web o botiga virtual per optimitzar-la per millorar el posicionament a cercadors. Aquesta adaptació dels hostings, entre altres inclou l’activació de certificats SSL per utilitzar HTTPS a les pàgines web, filtres SPF, DKIM i DMARC per garantir la legitimitat dels missatges de correu, a més de compressió de fitxers i imatges per millorar la navegació

Més informació:

Administració de servidors dedicats i VPS a Vic:


Quan el client necessita allotjar diversos dominis, ja siguin propis o de terceres empreses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en marxa, així com la monitorització de l’estat dels servidors, que seguint les premisses establertes per ServeisTic, les adaptacions del servei poden ser gestionades pel client (sota la seva responsabilitat), o pel nostre servei tècnic si així ho prefereix el client, entre aquestes accions, s’hi inclouen la incorporació de nous dominis, crear bústies redireccions de correu, o les incidències.

Més informació:

Registrar dominis a Vic:


Registrar dominis amb panell de control per gestionar tots els registres de dominis des d’un sol espai.
En cas de trobar-se qualsevol incidència pot contactar amb nosaltres, i l’ajudarem a solucionar la incidència el més aviat possible.
D’altra banda, si l’usuari prefereix que siguem nosaltres qui es faci càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i procedirem a fer els registres dels dominis que ens indiqui.

Més informació:

× +info?