Registrar domini amb total flexibilitat i totes les possibilitats; Registrar dominis des del panell de client, o amb l’ajuda del departament de suport a l’usuari, o sol·licitar el registre dels dominis al departament de suport tècnic, i ens en fem càrrec.

Quan es decideix registrar dominis per professionals o particulars que volen publicar el seu blog, tant si són per oferir informació diversa, com per mostrar alguna iniciativa artística, o amb qualsevol altra finalitat, s’està posant la primera pedra de la creació de la marca digital donant un punt d’accés a tots els serveis, productes, o les creacions. Quedant d’aquesta manera associada la marca amb el que es trobarà a la botiga online.

Habitualment pel domini hi passaran molts usuaris, amb finalitats molt variades. Des d’enviar correus electrònics (que també funcionen amb el domini), fins visitants de la web que hi ha en aquell domini, per trobar allò que busquen. És força habitual que en un primer moment la persona que entra en una pàgina web no sap res, de empresa representada per aquell domini. Sovint perquè haurà trobat la pàgina web a Google, perquè hi ha allò que l’usuari estava buscant.

Registrar dominis sembla una acció molt banal, però el domini d’una societat és una d’aquelles coses que no pot deixar de funcionar en cap moment . Del domini en depenen molts serveis de l’empresa. I en cas que deixi de respondre, tots els serveis que en depenen també deixaran de funcionar. Afectant les comunicacions de l’empresa e-mail fins la recuperació del servei. Malauradament, el registre d’un domini és molt barat i aquesta importància passa desapercebuda. Tant que molt sovint l’empresa se’n despreocupa, i això no hauria de passar.

És molt important tenir present que el domini és la clau del bon funcionament del dia a dia. En el referent a la pàgina web és un punt molt evident, però encara més si en aquell domini s’hi allotja una botiga virtual, que si deixa de funcionar, inevitablement comportarà la pèrdua dels diners de les compres que no es podran realitzar, i si s’allarga la caiguda del servidor, es pot arribar a ocasionar una pèrdua de posicionament als cercadors. Com que el correu també utilitza el nom de domini, i del servidor que l’allotja, li passarà el mateix que a la pàgina web i tots els serveis que depenguin del domini. Deixarà de funcionar mentre duri la incidència. Per això, és molt recomanable que qui es faci càrrec d’aquests serveis tingui la màxima confiança dels responsables de l’empresa, així com un alt grau de compromís i implicació amb el correcte funcionament de tots els serveis d’Internet.

En la gestió de les empreses, s’estan imposant els ERP planificadors de recursos empresarials. Es tracta de programes que serveixen per fer tota la gestió de l’empresa, i que permeten que els clients puguin consultar i descarregar les seves factures els pressupostos i estat de treballs, entre altres. Per tant, aquests programes han de ser accessibles des d’Internet. Aquest és un exemple de la importància de tenir el control del domini de la societat, o com a mínim poder contactar directament amb el responsable

És per aquestes raons que, és important tenir en compte que, en registrar dominis el preu importa molt menys que les garanties de que els serveis de l’allotjament tindran un manteniment adequat, que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador vetllarà pels interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Vilalba Sasserra:

A ServeisTic posem totes les eines a disposició del client per tal que pugui gestionar els serveis contractats pel seu compte. Tot i això, en cas que necessiti realitzar qualsevol acció que requereixi suport tècnic , es podrà posar en contacte amb nosaltres per tal que ens en fem càrrec, o bé l’ajudem i li sigui més fàcil procedir.

Els usuaris de ServeisTic que vulguin registrar dominis, poden registrar Podem registrar dominis de més de 350 extensions diferents; des de .com i .cat, o .barcelona, fins dominis de pràcticament qualsevol extensió que es pugui registrar en l’actualitat. En cas que s’hagin de registrar dominis d’una extensió que no consti a la nostra plataforma, es pot posar en contacte amb nosaltres, i farem els possibles per trobar la manera de registrar el domini amb l’extensió desitjada.

Per ServeisTic l’experiència de l’usuari és el més important, és per això que el servei que oferim inclou els dos extrems, des de qui no necessita cap ajuda, fins qui vol demanar el que necessita, i que li facin. Passant per qui vol fer-se tot el que pugui, però no s’atreveix per por als imprevistos, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que l’ajudin quan, indistintament de si és un particular o una societat, necessiti ajuda.

L’usuari de ServeisTic en el moment que li convingui, pot fer allò que necessiti amb els seus registres de dominis, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, per rebre l’atenció que li faci falta.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Vilalba Sasserra:

Manteniment de pàgines web WordPress a Vilalba Sasserra:

A ServeisTic, ens podem cuidar de mantenir plugins i la programació web WordPress al dia, per evitar que quedin obsoletes, i siguin víctimes de pràctiques malicioses, aquestes activitats poden consistir en enviar spam des de la pàgina afectada, però poden ser molt pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Vilalba Sasserra:

Des de 2005 estem treballant amb SEO i posicionament webs i botigues online. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. Després d’analitzar-la, li podrem proposar les opcions oportunes per posicionar millor la seva pàgina o botiga virtual. Un cop proposades les millores, el client decideix si vol que ens en fem càrrec, o en cas que tingui un col·laborador de confiança, i prefereixi que li faci. En cas que sigui el col·laborador qui apliqui les millores, quedarem a la seva disposició per facilitar-li els aclariments que li calguin.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Vilalba Sasserra:


Com a complement als serveis descrits en aquesta pantalla. A ServeisTic disposem de plans de hosting per un gran ventall de necessitats, que igualment permeten una gestió completa dels serveis. En tots els allotjaments s’hi inclou un valor afegit que els fa molt especials, aquest extra Si el client hi està interessat, adaptem el seu allotjament per millorar-ne les característiques de seguretat, i les relacionades amb el posicionament. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, a més de compressió de fitxers i imatges per accelerar la velocitat de càrrega de les pantalles

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Vilalba Sasserra:

Per aquells clients que necessiten hosting per diversos dominis, indstintament de si aquests dominis són de la mateixa empresa, o bé de diverses. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei inclou des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, als que d’acord amb les polítiques aplicades per ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, crear bústies, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Vilalba Sasserra:


Servei de registre de dominis amb panell de control per fer els registres i administrar els dominis amb total llibertat.
En cas de qualsevol problema, pot trucar-nos, o bé enviar un formulari de contacte, i l’ajudem per tal que pugui administrar els seus dominis i utilitzar-los.
Per contra, si l’usuari prefereix que ens fem càrrec de registrar-li seus dominis, només cal que ens faci una trucada, i registrarem els dominis que tingui interès en registrar.

Més informació:

× +info?