Registre de dominis personalitzat per l’usuari, que si ho necessita pot registrar i administrar el seu domini des del panell de control, o només indicant-ho al servei tècnic.

El registre de dominis per una empresa o per una entitat que vol obrir un blog amb el seu domini, per publicar el catàleg de productes. És el mateix que crear un aparador a tots els serveis, als productes, o a aquells continguts siguin els que siguin que hi vulgui oferir, i que l’utilitzarà per donar un nom a la seva presència a Internet

El domini, així com els serveis que hi ha associats, diàriament són utilitzats per tot tipus d’usuaris, alguns de coneguts col·laboradors, clients, proveïdors, amics… que envien informació de tot tipus utilitzant les funcionalitats que hi ha associades al domini, i altres que consulten la pàgina web, que no es podran conèixer fins que decideixin contactar, i es rebi la seva consulta. Per tant, no només s’utilitzen els dominis per visitar la pàgina web, també es fan servir per enviar i rebre correus electrònics des de, i a qualsevol adreça, i amb altres finalitats menys evidents. Com accedir a documentació o a fitxers que s’han de descarregar del servidor. Tot i això, una de les utilitats amb més valor afegit del domini és que el trobin els usuaris que busquen el que s’explica a la pàgina web o botiga online, i la troben entre els resultats de la cerca.

És molt freqüent que en registrar dominis, tingui consciència plena del que implica. Habitualment fer el registre d’un domini és il·lusionant per les oportunitats que pot facilitar, però el baix preu de registar dominis, i la facilitat amb que es pot fer el registre de dominis, fa que no sempre es sigui conscient de la importància d’un acte amb tantes connotacions, i que en realitat és una nova part de l’empresa, que està controlada per qui en pugui modificar les dades del registre.

Amb el pas del temps, un domini va esdevenint més i més valuós pel seu propietari, perquè es va associant amb el negoci que té al darrere. Per tant, qui se’n faci càrrec ha de merèixer que el preu del registre, a nivell tècnic, de responsabilitat i compromís, i ètic. Perquè d’aquests aspectes en depenen la imatge de l’empresa, entitat o la persona a Internet , i la comunicació del client.

És important tenir present que al servidor associat a un domini, habitualment s’hi emmagatzema informació molt sensible per l’empresa. A part de la promocional de la pàgina web, la informació emmagatzemada a les bústies de correu electrònic(per exemple), habitualment s’envien i reben factures, i tot tipus d’informació confidencial, que mereix molta més atenció que el cost de registrar dominis. Per millorar l’eficiència administrativa cada vegada més s’estan utilitzant molts ERP en la gestió quotidiana del negoci, que normalment s’instal·len al núvol. Cal que aquesta informació estigui ben protegida.

Per tots aquests motius, s’ha de valorar quines són les prioritats en el referent a registrar dominis, i prioritzar les garanties de qualitat del servei que s’està contactant, que tindrem, o podrem disposar, de les capacitats tècniques necessàries per gestionar-los adequadament, i que l’administrador es farà càrrec de que tot funcioni d’acord als interessos del client, que ha de tenir la llibertat de fer el que consideri oportú. Lliurement, i en tot moment.


Registrar dominis amb ServeisTic a Vilanova del Camí:

La principal particularitat de ServeisTic, és que el client disposa de tot el necessari per tal que es pugui registrar dominis, i portar-ne tota la gestió. Alhora que, pot disposar d’ajuda en les modificacions que hagi d’efectuar, o si el client ho considera més oportú podem ocupar-nos d’aquestes tasques, per tal que se’n pugui oblidar.

Les entitats que tenen molts registres de dominis, a ServeisTic, els poden administrar des d’un sol compte, perquè disposem de més de 350 extensions de domini , que es poden registrar des de l’àrea d’administració. una extensióde dominis de la que no disposem, farem els possibles per trobar la solució adequada al casen concret.

A ServeisTic, el més important és que l’usuari tingui la millor experiència possible, i per aquest motiu oferim un servei pensat per qui vol que li facin tot el relacionat amb l’administració del domini, les de qui es vol fer totes les tasques d’administració, i també les de qui s’ho vol fer tot, però no té prou seguretat, i vol tenir a qui consultar, o el suport necessari per tal que li donin un cop de ma quan, indistintament de si és un particular o una entitat, necessiti ajuda.

L’usuari de ServeisTic en el moment que li convingui, pot gestionar els seus registres, i en cas que no sàpiga com fer-ho, només necessita contactar amb nosaltres, per rebre l’atenció que li calgui.

Més informació:


Complements a registrar dominis a Vilanova del Camí:

Manteniment de pàgines web WordPress a Vilanova del Camí:

A més del hosting de pàgines, i el registre de dominis, a ServeisTic també ens podem cuidar del manteniment i l’actualització de la programació de pàgines web WordPress, així s’evita que la pàgina esdevingui vulnerable, i que es pugui utulitzar la pàgina web per qualsevol tipus d’activitat il·lícita, duent a terme alguna acció que posi en risc, la privadesa de la informació emmagatzemada, s’enviï spam, o altres coses encara pitjors.

Més informació:


Posicionament de pàgines web i botigues online a Vilanova del Camí:

Des de l’any 2005 estem treballant amb SEO i el posicionament orgànic pàgines i botigues online. Per aquest motiu, si el client hi està interessat, podem el·laborar una anàlisi de la seva pàgina web o botiga virtual. I podrem proposar-li optimitzacions per tal de millorar el posicionament als resultats de cerca dels cercadors. Un cop proposades les millores, el client decideix si coisidera que ens n’hem de fer càrrec, o en cas que tingui algú de confiança, i prefereixi que li faci. Si el client decideix que se n’ocupi el seu proveïdor de confiança, quedarem a la seva disposició per aclarir-li qualsevol dubte, i ajudar-lo en allò que li faci falta.

Més informació:


Allotjament de pàgines web a Vilanova del Camí:

El servei que oferim al client però es completa amb altres que li aporten un gran valor afegit. A ServeisTic podem oferir plans d’hospedatge per gairebé totes les necessitats, que igualment permeten una administració completa dels recursos contractats. Sempre a més amb un complement que els fa molt especials, aquest complement Si el client hi està interessat, adaptem el seu espai de hosting per millorar-ne les característiques de seguretat, i les que afecten al posicionament. Entre aquestes adaptacions, hi ha certificats SSL, SPF, DKIM i DMARC, així com activar la compressió de d’elements estàtics, i altres adaptacions, que estan explicades als espais d’allotjament de pàgines web i administració de servidors i VPS.

Més informació:


Administració de servidors dedicats i VPS a Vilanova del Camí:

En alguns casos el client pot necessitar hosting per molts dominis, de vegades aquests dominis són d’una mateixa entitat o titular, i altres vegades són de clients de qui ens contracta per aquells als que gestiona el servei d’allotjament. podent aprofitar la nostra experiència en administració de VPS i servidors dedicats, aquest servei va des de la configuració fins el manteniment després de la posada en funcionament, amb la monitorització dels serveis, que seguint la política de ServeisTic, tant pot gestionar-lo el client, com demanar-nos que li fem les tasques requerides, entre aquestes accions, hi ha la incorporació de nous dominis, afegir bústies, o les incidències.

Més informació:


Registrar dominis a Vilanova del Camí:

Registre de dominis amb whois i panell de control per administrar els contactes, registrar dominis i efectuar les actualitzacions. En cas que l’usuari tingui qualsevol entrebanc, des del suport tècnic, l’atendrem per tal que el resolgui. Però si es vol oblidar del procés, i que ens en fem càrrec, només cal que ens truqui, ens indiqui en quins registres té interès, qui n’ha de ser el titular, i els hi registrem.

Més informació:

× +info?