Som diversos professionals i empreses TIC, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de Abrera

ServeisTIC és un node d’empreses tecnològiques, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, tant amb la comunicació externa, adequant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de pràcticament tots els àmbits del sector de les TIC, disposem de una solució per gairebé tot tipus de problemàtica. Si vol consultar tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

ServeisTIC sempre busca un alt grau de comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en entendre que és la millor opció per que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?