Node d’empreses i professionals tecnològics, interessat en col·laborar amb empreses i professionals locals de Aiguafreda

A ServeisTIC, volem ser un node que vertebri la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ja sigui amb la comunicació externa, adequant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

els serveis que podem oferir per la cooperació amb professionals i empreses TIC, fa possible trobar solució per pràcticament qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC. Si vol consultar totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

ServeisTIC sempre busca un alt grau de comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en considerar que és la forma de que el client tingui el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?