Professionals TIC, busquem col·laboradors de Artés

A ServeisTic, volem ser un punt de trobada per la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, mitjançant la confiança i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions adequades, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, ja sigui a nivell de comunicació externa, mitjançant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb diversos professionals i empreses de gairebé totes les especialitats del sector de les TIC, disposem de una solució per gairebé tot tipus de necessitat. Per informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot accedir a ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

ServeisTic sempre busca la màxima comunicació, i implicació dels col·laboradors, en entendre que és la millor opció per donar-li al client el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?