Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant col·laboradors de Avinyó

És un conjunt de col·laboradors tecnològics, mitjançant la confiança i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions adequades, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Tant pel que fa a equips i xarxes, locals, com en el relatiu a connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet .

El ventall de solucions que li podem oferir gràcies a acords amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi exposen els serveis que realitzem directament des de ServeisTic.

El màxim interès de ServeisTic és col·laborar amb altres empreses de l’àmbit de les TIC, i per tant estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar en els projectes adequats que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria aconseguint un “winwin” satisfactori per tots els col·laboradors.

× +info?