Som un grup d’empreses i professionals tecnològics, que vol trobar col·laboradors de Badia del Vallès

ServeisTIC és un node de professionals tecnològics, basant-nos en la confiança mútua i la col·laboració per trobar solucions òptimes, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, en instal·lacions, com en connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet .

El ventall de serveis que li podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi exposen els serveis que oferim directament des de ServeisTic.

El màxim interès de ServeisTic és la col·laboració amb empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria aconseguint un “Win-Win” que resulti atractiu per tots els col·laboradors.

× +info?