Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant col·laboradors de Balenyà

ServeisTIC consisteix en un grup de col·laboradors tecnològics, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant a nivell de comunicació externa, millorant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, tenim solució per gairebé qualsevol problemàtica. Si vol consultar tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

La prioritat de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera d’oferir la solució més adequada, garantint el millor resultat possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per això, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?