Som un grup de professionals tecnològics, i busquem col·laboradors de Balsareny

Consisteix en un node d’empreses tecnològiques, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, locals, com en connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

La varietat de serveis que podem oferir per la cooperació amb professionals i empreses TIC, ens permet trobar solució per gairebé totes les necessitats. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTic. Per consultar totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTic.

El màxim interès de ServeisTic és col·laborar amb altres empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria aconseguint un “WinWin” que resulti atractiu per tots els col·laboradors.

× +info?