Node del sector TIC, interessat en cooperar amb empreses i professionals locals de Barberà del Vallès

A ServeisTic, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, locals, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet actualment.

els serveis que podem oferir mitjançant la cooperació amb professionals i empreses TIC, fa possible tenir solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic. Per consultar totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTic.

El màxim interès de ServeisTic és trobar espais de cooperació amb altres empreses tecnològiques i de comunicació, i estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria aconseguint un “WinWin” que resulti atractiu per tots els participants.

× +info?