Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant col·laboradors de Begues

ServeisTIC consisteix en un grup de col·laboradors tecnològics, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a equips i xarxes, en empreses, com en connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant les possibilitats que ofereix Internet .

La varietat de serveis que podem oferir per la col·laboració amb professionals i empreses TIC, ens permet trobar solució per pràcticament qualsevol necessitat. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC. Per consultar totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

ServeisTIC sempre busca un alt grau de comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en considerar que és la manera de que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?