Professionals TIC, busquem col·laboradors de Bigues i Riells

A ServeisTIC, volem ser un punt de trobada per la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant a nivell de comunicació externa, mitjançant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

Tot i que el ventall de serveis que li podem oferir gràcies a acords amb empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi exposen els serveis que es fan directament des de ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, amb la millor execució possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per això, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?