Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant empreses i professionals per col·laborar de Cabrera d’Anoia

A ServeisTic, volem ser un node que vertebri la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració per trobar solucions òptimes, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, en instal·lacions, com en connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant les possibilitats que ofereix Internet actualment.

els serveis que podem oferir per la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, fa possible disposar de solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTic. Si vol veure totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTic.

La filosofia de ServeisTic és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera d’oferir la solució més adequada, amb la millor execució possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per això, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?