Som diversos professionals tecnològics, i estem interessats en trobar col·laboradors de Calaf

ServeisTIC vol ser un grup de professionals tecnològics, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Tant pel que fa a equips i xarxes, locals, com en connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

La varietat de serveis que podem oferir gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses TIC, ens permet disposar de solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic. Per veure totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTic.

El màxim interès de ServeisTic és la col·laboració amb altres empreses de l’àmbit de les TIC, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria fent un “WinWin” satisfactori per tots els col·laboradors.

× +info?