Som un grup de professionals tecnològics, i estem interessats en trobar col·laboradors de Caldes de Montbui

ServeisTIC vol ser un node de professionals tecnològics, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ja sigui a nivell de comunicació externa, mitjançant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb diversos professionals i empreses de pràcticament tots els àmbits del sector de les TIC, podem donar solució per gairebé tot tipus de necessitat. Per informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

La filosofia de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de poder oferir la solució més adequada, garantint la millor execució possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per això, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?