Som diversos professionals tecnològics, i estem interessats en trobar col·laboradors de Calldetenes

ServeisTIC és un grup de col·laboradors tecnològics, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, en empreses, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, disposem de solució per gairebé qualsevol problemàtica. Per veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

La filosofia de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera d’oferir la solució més adequada, garantint el millor resultat possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?