Node del sector TIC, interessat en cooperar amb empreses i professionals locals de Callús

A ServeisTic, volem ser un punt de trobada per la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració per trobar solucions adequades, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en instal·lacions, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

La varietat de serveis que podem oferir mitjançant la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, ens permet tenir solució per gairebé totes les necessitats. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic. Si vol consultar totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTic.

ServeisTic sempre busca un alt grau de comunicació, i implicació dels col·laboradors, en considerar que és la millor opció per donar-li al client el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?