Som un grup d’empreses i professionals tecnològics, interessat en cooperar amb empreses i professionals locals de Campins

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança i la col·laboració per buscar solucions pràctiques, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, locals, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

El ventall de serveis que li podem oferir gràcies als acords de col·laboració amb empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi poden trobar els serveis que es fan directament des de ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és trobar punts de col·laboració amb empreses de l’àmbit de les TIC, i estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria fent un “Win-Win” satisfactori per tots els participants.

× +info?