Professionals tecnològics, busquem empreses i professionals per col·laborar de Canovelles

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, mitjançant la confiança i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions òptimes, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, ja sigui a nivell de comunicació externa, mitjançant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

La varietat de serveis que podem oferir per la col·laboració amb professionals i altres empreses TIC, ens permet disposar de solució per pràcticament qualsevol necessitat. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC. Si vol consultar totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

ServeisTIC sempre busca la màxima comunicació, i implicació dels col·laboradors, en entendre que és la millor opció per que el client tingui el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?